Kamp Van Koningsbrugge - Aflevering 8 - De eindfase

AVROTROS

De eindfase is aangebroken. Alle tot nu toe geleerde commando skills moeten in praktijk gebracht worden. Weten de zes overgebleven cursisten het te redden tot de allesbepalende eindmissie? 

Actie-intelligentie

Onder enorme druk in een split second de juiste beslissingen kunnen nemen. Daar draait het om in deze fase van Kamp Van Koningsbrugge. Tijdens de Shoot or no shoot wordt actie-intelligentie maximaal getest. Mahdi en Titia zakken genadeloos door het ijs. Voor hen houdt Kamp Van Koningsbrugge hier op. 

Waarom Mahdi en Titia Kamp Van Koningsbrugge moeten verlaten:

  1. Kamp Van Koningsbrugge - Exit Mahdi en Titia

Recap aflevering 8

Ray en Dai bespreken in de achtste recap op het Instagram account van Kamp Van Koningsbrugge de benodigde actie-intelligentie voor de shoot / no shoot en het vertrek van Mahdi en Titia. Daarnaast geven ze Robin, die een soort buitenbeetje lijkt te zijn in de groep, een mooi compliment. "Defensie is niet op zoek naar eenheidsworst!". 

“Dit is werk op het scherpst van de snede”
Dai 

De eindmissie gaat van start

Voor de vier overgebleven cursisten is het D-Day. De eindmissie gaat van start. Met Robin als commandant gaan ze goed op weg. Maar ze moeten meteen al in actie komen. Als blijkt dat ze juist hebben gehandeld, vervolgen ze de route. Maar Remi maakt onder het oog van de instructeurs een kapitale fout... Hoe loopt dit af?