Kamp Van Koningsbrugge - Exit Mahdi en Titia

AVROTROS

Waarom moesten Mahdi en Titia als tiende en elfde cursit hun badge inleveren en Kamp Van Koningsbrugge verlaten en wat is hun hoogtepunt? Bekijk hun terugblik.

Mahdi

Exit Mahdi

Tijdens de Shoot or no shoot oefening werd actie-intelligentie maximaal getest. Iemand die een dreiging voor je is, schakel je uit. Mahdi zou de man met het mes moeten uitschakelen, maar besloot het niet te doen. De ondergrens werd aangeraakt. ''Er zit een krijger in je, dat heb je laten zien'' zegt Dai terwijl Ray Mahdi zijn badge afhaalt. Wat is het hoogtepunt en dieptepunt van Mahdi? 

“Die badge is niet aan mij om eraf te halen.”
Mahdi

Titia

Exit Titia

Na Mahdi wordt ook Titia naar voren geroepen. ''Die blik moet anders, ik wil vuur zien'' vroeg Ray aan Titia tijdens haar evaluatie. Titia liet in de opdrachten erna steeds meer haar ware persoonlijkheid zien. Maar wanneer de prikkels richting de eindmissie te groot worden, ontstaat er twijfel. De instructeurs kunnen niet inschatten wat er in Titia haar hoofdomgaat in het heetst van de strijd.

Haar gereserveerdheid en terughoudendheid winnen het van de daadkracht die nodig is om verder te mogen gaan. Ook Titia wordt gevraagd om haar badge maar verlaat de opleiding niet zonder grote complimenten van het team te ontvangen.