Mia Nicolai en Dion Cooper coveren Måneskin's The Loneliest

AVROTROS

Voor de YouTube serie van Eurovision 'A Little Bit More' hebben Mia Nicolai en Dion Cooper een cover opgenomen van de grote Måneskin-hit 'The Loneliest'. Compleet met strijkkwartet en pianist hebben zij er een prachtige versie van gemaakt. 

Ieder jaar krijgen de deelnemende artiesten van het Eurovisie Songfestival de vraag van de EBU om een cover van een ander nummer op te nemen voor een YouTube house party: 'A Little Bit More'. Mia en Dion twijfelden geen moment toen ze een paar dagen nadat ze bij het concert van Måneskin in de Ziggo Dome waren geweest, de vraag kregen welke cover zij graag wilden doen: The Loneliest! En hoe! 

Meer covers van Songfestival deelnemers

Mia en Dion zijn echter niet de enige die een copver hebben opgenomen. Wij hebben een selectie van onze favoriete covers voor je op een rij gezet: 

Blanka - Satellite

De Poolse Blanka covert Satellite van de Duitse Lena dat het Eurovisie Songfestival heeft gewonnen in 2010:

Brunette - Amar Pelois Dois

De Armeense Brunette covert het prachtige 'Amar Pelois Dois' van Salvador Sobral dat in 2017 won. Wat een prachtige cover. 

Voyager - Break A Broken Heart

De Australische deelnemers van Voyager coveren een Songfestival inzending van dit jaar: Break a Broken Heart van Andrew Lambrou van Cyprus. Andrew komt namelijk ook uit Australië maar heeft Cyrpiotische voorouders. 

Joker Out - Flowers

De Sloveense band Joker Out covert de hit van Miley Cyrus: Flowers.