Nieuw seizoen Vakkenvullers: toiletpapier vullen en het ouderenuurtje

AVROTROS

Je favoriete Vakkenvullers zijn terug! De Landsuper is geopend in aangepaste vorm. Even snel boodschappen doen is geen optie meer en het supermarktpersoneel is harder nodig dan ooit tevoren. Rimon, Darryl, Jaylee, Ruut, Gerda, Joshua en Imane zijn terug met 16 afleveringen vol herkenbare supermarkt situaties van nu. 

Vakkenvullers is vanaf 21 september elke maandag te zien op het YouTube-kanaal van NPO 3.

Wie zorgt er dat er genoeg toiletpapier in de schappen ligt? Wie houdt de 5G-gekkies op 1,5 meter afstand? Wie zorgt dat iedere klant verplicht een winkelwagentje pakt? Wie kickt de jongeren uit het ouderenuurtje?

Eerste bijbaantje

De vakkenvullers uit de Landsuper zorgen voor ongepaste memes, ongevraagd sociaal commentaar en onvolwassen acties waardoor er met een andere blik naar onze huidige situatie wordt gekeken. Alle onzekerheden, culturen, hormonen en brutaliteit samengeraapt op de plek waar volwassenheid begint: een eerste bijbaan in de supermarkt. In de Landsuper is iedereen gelijk, wordt er keihard gewerkt... of in ieder geval gedaan alsof en is er altijd iemand het haasje.

Cast

Oussama Ahammoud (Rimon), Jahmil Dapaloe/Leafs (Darryl), Carré Albers (Jaylee), Oscar Aerts (Ruut), Titia Hoogendoorn (Gerda), Mingus Claessen (Joshua) en Zoë-Jadha Kluivert (Imane).