Nieuw seizoen Volle Zalen met Karin Bloemen, Dotan en anderen

AVROTROS

Presentator Cornald Maas ontmoet singer-songwriter Dotan in de eerste aflevering van een nieuwe reeks Volle Zalen. Zangeres en cabaretière Karin Bloemen, zanger Stef Bos en actrice Willeke van Ammelrooy zijn de andere drie hoofdpersonen in een nieuwe reeks van het programma.

Volle Zalen vanaf woensdag 1 maart 2023 om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 2. 

Dotan

Zanger Dotan brak in 2014 nationaal én internationaal door met het nummer ‘Home’. Zijn populariteit kende geen grenzen, totdat bleek dat hij en zijn team gebruik maakten van nepaccounts op social media. Daarop waren verzonnen verhalen te lezen die het beeld over Dotan positief moesten kleuren. Een rel was geboren.

Hoe kijkt hij terug op de tijd dat hij middelpunt was van een mediastorm? En waar staat hij nu? Maas volgt de zanger tijdens zijn internationale tournee in onder andere Milaan en Keulen.

Karin Bloemen

Karin Bloemen viert dit jaar haar 40-jarig artiestenbestaan. Wat heeft de lange carrière haar gebracht? Wat is de functie van humor in haar werk? Wanneer is een lied goed of niet?

Cornald Maas bezoekt onder andere haar jubileumconcert in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, waar ze voor het eerst het speciaal voor haar gecomponeerde lied van tekstschrijver Jurriaan van Dongen ten gehore brengt.

Stef Bos

Stef Bos ontvangt Maas in zijn huis in Kaapstad, Zuid Afrika, waar de zanger zich voorbereidt op zijn nieuwe concertreeks ‘Bitterlief’. In hoeverre vormt de Zuid-Afrikaanse cultuur voor hem een inspiratiebron? Volle Zalen volgt Bos onder andere tijdens een bezoek aan een township, waar hij repeteert voor een optreden. 

Samen met Maas gaat hij terug naar de plek waar zijn familie in 2022 een auto-ongeluk had. Hoe heeft die gebeurtenis zijn kijk op het leven veranderd?

Willeke van Ammelrooy

Willeke van Ammelrooy staat nog één keer op de planken. Vanaf maart speelt ze een rol in een herneming van de toneelvoorstelling ‘The Mousetrap’, het legendarische moordmysterie van Agatha Christie. De actrice en filmdiva ontvangt Maas thuis in Zuid Limburg, waar ze woont met haar partner Marco Bakker. Samen blikken ze, nu ze de tachtig nadert, terug op haar veelbewogen leven.

Ook volgt Volle Zalen Van Ammelrooy tijdens een eenmalige unieke workshop die ze geeft aan studenten van de Toneelacademie Maastricht.