Kunstwerken te zien in Drents Museum

AVROTROS

Leuk nieuws! De kunstwerken van de Krabbé zoekt Kahlo kunstwedstrijd zijn vanaf 28 december 2022 tot en met 10 januari 2023 te bewonderen in het Drents Museum.

Het gaat om precies te zijn om de top 25 kunstwerken en enkele kunstwerken met een speciale vermelding van de jury. Op social media gaven sommige volgers al aan dat ze de werken wel in een expositie zouden willen zien. En dat is gelukt! 

Als ode aan de creativiteit, enthousiasme en uiteraard Frida Kahlo worden de kunstwerken nu tentoongesteld in het Drents Museum in Assen. Het museum waar eerder ook de tentoonstelling 'Viva la Frida! - Life and art of Frida Kahlo' te zien was.

Bekijk het juryberaad en de top 3 winnaars in het Drents Museum

Krabbé zoekt Kahlo kunstwedstrijd

AVROTROS organiseerde vanaf augustus tot en met november 2022 een kunstwedstrijd omtrent het vijfde seizoen van Krabbé zoekt..., met Frida Kahlo in de hoofdrol. Ruim 1500 mensen maakten een eigen kunstwerk geïnspireerd op het werk of leven van de Mexicaanse kunstenaar.

De jury bestond uit kunstenaar en presentator Jeroen Krabbé, kunstenaar Siobhan Kaufman en directeur van het Drents Museum Harry Tupan. Zij kozen de top 25 en uiteindelijk de winnaar van de Krabbé zoekt Kahlo kunstwedstrijd.

AVROTROS

Jury Krabbé zoekt Kahlo Kunstwedstrijd

 Bekijk de winnaar en de top 25 kunstwerken in onderstaande artikelen.