Stem op jouw favoriete radioprogramma voor de Gouden Radio Ring!

AVROTROS

Op donderdag 27 januari zie tijdens Het Gouden RadioRing Gala wie de Gouden RadioRing, Zilveren RadioSterren en Gouden Podcast Award mee naar huis nemen.

Er zijn vier categorieën waar je op kunt stemmen: de Zilveren RadioSter Vrouw, de Zilveren Radioster Man, de Gouden Podcast én de Gouden RadioRing, de prijs voor het beste radioprogramma van 2021. De eerste stemronde is afgelopen. De tweede ronde is inmiddels ingegaan en zal sluiten op donderdag 27 januari 2022 om 20:30 uur.

Stem op jouw favoriete programma voor de Gouden Radio Ring

AVROTROS organiseert het Gouden RadioRing Gala dit jaar voor het eerst vanuit De Vorstin in Hilversum. Helaas ook dit jaar geen overvolle zaal en een drukke rode loper dit keer, maar een intieme avond met presentator Rob Janssen, de genomineerden en de uitreikers. Het wordt weer een editie waarin de luisteraar centraal staat. 

Marconi Awards

Tijdens de uitreiking op 27 januari worden naast de vier publieksprijzen ook de winnaars van de Marconi Awards bekendgemaakt. Deze juryprijzen bestaan uit de Oeuvre Award, de Aanstormend Talent Award en de Beste Zender Award.

Wie er dit jaar met de prijzen naar huis gaan, is op donderdag 27 januari vanaf 20.00 uur te zien via het YouTube-kanaal van AVROTROS.