Stem op jouw favoriete radioprogramma voor de RadioRing 2020!

AVROTROS

De Gouden RadioRing van 2020 is uitgereikt.

Stemmen op de 16e editie van het Gouden RadioRing Gala dat plaatsvindt op 27 januari 2022? 

Op donderdag 28 januari 2021 vindt het 15e Gouden RadioRing Gala plaats. Er zijn vier categorieën waar je op kunt stemmen: de Zilveren RadioSter Vrouw, de Zilveren Radioster Man, de Gouden Podcast én de Gouden RadioRing, de prijs voor het beste radioprogramma van 2020. De tweede stemronde begint maandag en de genomineerden worden dit weekend bekendgemaakt.

Nieuwe publieksprijs: de Gouden Podcast

Dit jaar wordt er een nieuwe publieksprijs aan dit rijtje toegevoegd, namelijk de prijs voor beste podcast van het jaar (de Gouden Podcast). Podcasts zijn niet meer weg te denken uit het huidige media- en radiolandschap en de populariteit ervan blijft maar stijgen. Daarom is besloten om deze nieuwe publieksprijs in het leven te roepen.

Er zijn geen kaarten te koop voor het gala, maar door te stemmen maak je kans op een overnachting in Hotel Gooiland! Je kunt stemmen op jouw favoriete radioprogramma tot donderdag 28 januari 20.30 uur.  

HIER KUN JE STEMMEN

Ook dit jaar organiseert AVROTROS het Gouden RadioRing Gala weer vanuit Theater Gooiland in Hilversum. Geen overvolle zaal en drukke rode loper dit keer, maar een intieme avond met alleen presentator Rob Janssen, de genomineerden en de uitreikers. Het wordt een editie waarin de luisteraar centraal staat. 

Marconi Awards

Tijdens de uitreiking op 28 januari worden naast de vier publieksprijzen ook de winnaars van de Marconi Awards bekendgemaakt. Deze juryprijzen bestaan uit de Oeuvre Award, de Aanstormend Talent Award en de Beste Zender Award.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het RadioRing Gala? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Twitter!

Wie er dit jaar met de prijzen naar huis gaan, is op 28 januari vanaf 20.00 uur te zien via het YouTube-kanaal van AVROTROS.