Trippen - Bestseller Boy | Aflevering 4

AVROTROS

Momo heeft nog steeds liefdesverdriet en probeert Evelien te vergeten door met andere meisjes het bed in te duiken. Lukt het hem om haar uit z’n gedachten te zetten?

In Amsterdam kennen ze Momo inmiddels, maar voor de rest van het land is de ambitieuze Amsterdammer nog onbekend. Om aandacht te genereren voor zijn boek, maakt Momo samen met redactrice Fina een tour langs boekhandels in de Achterhoek. Overal waar hij komt, moet Momo voorlezen over Evelien, die hij juist zo hard probeert te vergeten…

“<span><span><span><span><span><span><span>Er is maar één manier om van een gebroken hart&nbsp;te genezen </span></span></span></span></span></span></span>​​​​​​”
Momo Zebbi

"Zeg dat dit niet waar is"

Als klap op de vuurpijl mag Momo optreden op het Oosterkaapfestival, een festival in Lichtenvoorde waar iedere schrijver die iets voorstelt heeft opgetreden. Waar Fina direct opleeft in de Achterhoek, moet Momo nog wennen aan het idee dat hij zojuist meer dan tweehonderd kilometer heeft gereden om in een zompig weiland op te treden. Was dat het allemaal waard?

AVROTROS

Momo en Fina worden staande gehouden door de politie

AVROTROS

Fina en Momo onderweg naar het Oosterkaapfestival

AVROTROS

Momo en Evelien

AVROTROS

Lenny Stork op het Oosterkaapfestival

Bestseller Boy, zondag 18 december om 20.25 uur op NPO 3. Je kunt de serie ook in z’n geheel bekijken op NPO Plus.

Trippen terugkijken op NPO Start