Tweede repetitie van Mia en Dion in Liverpool voor het Eurovisie Songfestival

AVROTROS

Op woensdag 3 mei om 17.55 uur Nederlandse tijd stonden Mia en Dion voor de tweede keer op het podium van het Eurovisie Songfestival om te repeteren voor de halve finale. Anders dan andere jaren is deze repetitie niet via een livestream te volgen voor de pers. Volg @songfestival.avrotros op Instagram om op de hoogte te blijven van alles wat backstage gebeurt rondom de tweede repetitiedag van het duo! 

Update 18:48 uur vanuit Liverpool:

Vanavond hebben Mia Nicolai en Dion Cooper voor de tweede keer kunnen repeteren op het grote Eurovisie podium in Liverpool. Goed voorbereid en vol enthousiasme betradt het duo rond de klok van 17.00 uur lokale tijd het podium. Ze repeteerden het nummer in totaal drie keer. 

Wat is de stage outfit van Mia en Dion voor het Eurovisie Songfestival en wie is de designer?

  • Stylist/kostuum designer - Christian Stroble

  • Designer - Kit Wan

Na de eerste repetitie op 1 mei zijn nog wat kleine aanpassingen aangebracht, maar nu zijn ze klaar om te shinen!

De rode draad in het ontwerp van beide outfits is licht en glinstering. Voor Dion is gekozen voor een outfit die sexy en cool is en comfortabel draagt. Bij Mia is er gezocht naar een mix tussen vrouwelijke vormen en mannelijke zachtheid - waarbij je soms niet weet waar het ene start en het andere eindigt.

Daarna volgden nog een TikTok live voor Eurovision en een fotoshoot. Wil je achter de schermen meekijken met Mia en Dion? Check dan ons Instagram kanaal!

Eerste repetitie

Op 1 mei repeteerde het duo voor het eerst met Burning Daylight in Liverpool. Wil je weten hoe dat is gegaan? 

Aan de hand van de eerste repetitie kunnen Mia en Dion samen met de regisseur, het creatieve team en alle andere betrokkenen nog de laatste aanpassingen doen aan de act.