Win het XXL boek met alle schilderijen van Frida Kahlo

AVROTROS

Het weegt rond de 6 kilo, is 39,5 centimeter lang en bevat 624 pagina’s vol met werken van Frida Kahlo. Wil jij het boek ‘Frida Kahlo. The Complete Paintings’ van Taschen winnen? Doe mee met de prijsvraag van Krabbé zoekt Kahlo. - DEZE WINACTIE IS VERLOPEN

Tijdens de afleveringen van Krabbé zoekt Kahlo komen verschillende schilderijen van Frida Kahlo aan bod. In dit boek, dat ook is gebruikt tijdens de research en opnames van het tv-programma, vind je deze schilderijen terug en ontdek je haar andere werken.

Naast vrijwel al haar schilderijen, bevat het boek ook zeldzame foto's, dagboekpagina's, brieven en een biografie van de Mexicaanse kunstenaar. 

Doe mee met de prijsvraag

Wil je kans maken op dit boek? Beantwoord dan onderstaande vraag in het formulier onderaan deze pagina.

Wat betekent Frida Kahlo voor jou?

De winactie loopt tot donderdag 6 oktober 2022 om 16.00 uur. Na sluiting nemen wij per mail contact op met de winnaar. De prijs wordt na de laatste aflevering van Krabbé zoekt Kahlo verstuurd.

Je gegevens worden na maximaal drie maanden automatisch verwijderd en worden alleen gebruikt voor deze prijsvraag. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

--- HET IS NIET MEER MOGELIJK OM MEE TE DOEN AAN DEZE PRIJSVRAAG ---