Win tickets voor het Musical Awards Gala 2023

AVROTROS

Maandagavond 15 mei 2023 vindt het Musical Awards Gala plaats en... jij kunt erbij zijn! Doe mee met onderstaande prijsvraag en wie weet zit jij tussen alle musicalsterren te genieten van de optredens.

De winactie is gesloten

Je kunt niet meer meedoen met de winactie, de winnaar heeft een bericht ontvangen!

Met performances van onder andere Les Misérables, Grease, AIDA en Soldaat van Oranje belooft het een waar musicalfeestje te worden! Vorige editie werden we getrakteerd op een medley van drie favoriete musicals. 

Het Musical Awards Gala 2023

Het gala vindt plaats op maandagavond 15 mei in het Circustheater Scheveningen. Doe mee met de prijsvraag en vul in het formulier onderaan deze pagina je gegevens in. De winactie loopt tot dinsdag 9 mei 2023 om 12.00 uur. Na sluiting nemen wij per mail contact op met de winnaars. De tickets worden per mail verzonden.

Verzekerd zijn van een kaartje voor het gala? Bestel met ledenkorting tickets voor de Musical Awards.

Het Musical Awards Gala live vanuit het Circustheater Scheveningen, maandag 15 mei bij AVROTROS om 20.30 uur op NPO 1.

Je gegevens worden na maximaal drie maanden automatisch verwijderd en worden alleen gebruikt voor deze winactie. We vragen je naam en e-mailadres om je persoonlijk te kunnen bereiken, mocht je een van de winnaars zijn. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.