AVROTROS
Musical AwardsMusical Awards
Musical AwardsMusical Awards

Alles over het Musical Awards Gala 2024

Van Jesus Christ Superstar en De Tocht tot 40-45, de Musical en Disney FROZEN; de 22e editie van het Musical Awards Gala biedt een breed scala aan genres en stijlen. Op woensdag 24 april 2024 is het AFAS Theater in Leusden het toneel van de prestigieuze prijsuitreiking. 

  1. Musical Awards
  2. Musical

Net als bij de vorige editie is de eer aan Frits Sissing en Marlijn Weerdenburg om de spetterende liveshow te presenteren.

Jaarlijks hoogtepunt

Het Musical Awards Gala is een jaarlijks hoogtepunt voor de Nederlandse musicalindustrie, waarbij de crème de la crème van de Nederlandse theaterwereld samenkomt om de meest opvallende prestaties van zowel kleine als grote producties van het afgelopen jaar te eren. Het jaarlijkse gala zet niet alleen de artiesten en producties in het zonnetje, maar viert ook de rijke diversiteit en creativiteit van de Nederlandse musicalwereld. 

AVROTROSElvin Boer

40-45, de Musical

Naast de feestelijke uitreiking van maar liefst 22 Musical Awards, geeft de liveshow een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Zo zijn onder andere uit het huidige theaterseizoen musicals De Tocht, Jesus Christ Superstar, 14 de Musical en MAMMA MIA! onderdeel van de show. 

Voorproefje van het komende theaterseizoen

Uit het komende theaterseizoen maakt het publiek alvast kennis met de betoverende magie van Disney FROZEN en het epische drama van 40-45, de Musical. De volledige line-up wordt later bekendgemaakt. De iconische muziek, verbluffende choreografie en meeslepende verhalen, beloven het publiek in ieder geval mee te nemen in een onvergetelijke theaterervaring.

De vakjury van de Stichting Musical Awards maakt binnenkort de genomineerden voor de Musical Awards bekend. Ook het publiek kan nog stemmen op hun favoriete musical in de categorie: Beste Musical en Beste Familiemusical. Wie mogen de felbegeerde prijzen in ontvangst nemen?

Het Musical Awards Gala, woensdag 24 april om 20.30 uur live bij AVROTROS op NPO 1

AVROTROS

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading