AVROTROS
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek

Bert en Thomas geven zich bloot

Bert (44) en Thomas (60) verruilen Zaandam voor een Spaanse berg in niemandsland. Ze willen hier een paradijs voor nudisten bouwen. Het motto van de mannen is dan ook: ‘alles is toch veel fijner in je blootje?’ En deze boodschap willen ze maar al te graag uitdragen aan hun gasten.

  1. Afleveringen Ik Vertrek
  2. Ik Vertrek

Uitzending zaterdag 7 januari om om 21.45 uur op NPO 1

Vrijheid blijheid

In het plaatsje Alora in Malaga hebben Bert en Thomas een huis met zwembad en studio's gekocht. Hier willen ze een B&B beginnen voor zes gasten. Maar eerst moet er worden verbouwd: alle ruimtes moeten eigentijdser worden gemaakt, de badkamers moeten onder handen worden genomen en er moet een derde studio worden gecreëerd.

Het klussen lijkt van een leien dakje te gaan, totdat Bert drie weken voor de opening van het dak valt. Er moet nog heel veel gebeuren, maar Bert moet het op dringend verzoek van de arts rustig aan doen.

AVROTROS

Het huis op de berg

AVROTROS

Alora

AVROTROS

AVROTROS

AVROTROS

“alles is toch veel fijner in je blootje? ”
Bert en Thomas

Tot overmaat van ramp worden ze getroffen door Spaans noodweer en zit de hele buitenboel onder de modder. Bert slaat het doktersadvies in de wind, met alle gevolgen van dien.

De mannen zetten alles op alles om de modderpoel om te toveren tot een walhalla voor naakte mensen. Wordt het eindelijk tijd voor ‘vrijheid blijheid’ of neemt stress in de eindsprint de overhand? 

    Uitzending 7 januari 2023

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading