DNA Onbekend Math en Marlijn
DNA OnbekendDNA Onbekend
DNA OnbekendDNA Onbekend

De zoektocht van Eliana en Math naar hun biologische vader

Twintig jaar geleden dacht Eliana haar biologische ouders te hebben gevonden. Maar nu gaan er geruchten dat deze man helemaal niet haar biologische vader was. En ook Math wil duidelijkheid over wie zijn vader is: opvoedvader of de thuiskapper?

  1. DNA Onbekend

Eliana wordt als peuter geadopteerd uit Colombia en groeit op in Nederland. Als puber gaat ze op zoek naar haar biologische ouders en met succes. Zo’n twintig jaar geleden vindt ze haar biologische moeder en hoort ze dat haar biologische vader helaas al overleden is. Eliana heeft na deze zoektocht geen enkele twijfel meer over haar afkomst. Totdat ze in 2021 een telefoontje krijgt van haar tante. Zij laat Eliana weten het vermoeden te hebben dat haar vader ook de vader van Eliana is.

“Ik denk toch dat het anders zit”
Eliana
DNA Onbekend Eliana en Marlijn

Math groeide op in een gezin met zeven kinderen. Het leek een doodnormaal gezin, totdat een nichtje onlangs deelde dat Math niet van zijn opvoedvader zou zijn, maar van de thuiskapper. Zijn verbazing groeit nog verder wanneer blijkt dat zijn broer en zussen op de hoogte zijn van dit gerucht. Math wil de waarheid boven tafel.

“Ik was wel even van mijn stuk af”
Math
DNA Onbekend Marlijn en Math

Het verhaal van Eliana en Math zie je woensdag 13 september 2023 om 21.30 uur op NPO 1.

    Uitzending gemist?

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading