AVROTROS
Beste ZangersBeste Zangers
Beste ZangersBeste Zangers

Deze liedjes van MEAU hoor je in de zesde aflevering van Beste Zangers

In de zesde aflevering van het zestiende seizoen van Beste Zangers stond MEAU centraal. Douwe Bob, Duncan Laurence, Marco Bakker, Mell, Numidia en Nick Schilder zijn in het oeuvre van MEAU gedoken en hebben de volgende nummers eigen weten te maken: 

  1. Beste Zangers
  2. MEAU

MEAU - Blijven Rijden 

MEAU houdt er heel erg erg van om ver te rijden. Zo rijdt ze ook weleens met de bandbus. Wanneer zij in de auto zit, zet ze haar verstand op nul. ‘Blijven rijden’ wordt vertaald in het Engels gezongen door Douwe Bob.

Bente x MEAU - Als geen ander 

Het nummer ‘Als geen ander’ is het eerste nummer dat Duncan in het Nederlands op TV zingt. MEAU heeft het samen met Bente geschreven. Zij kennen elkaar al sinds dat zij klein waren door zangles. Na de zangles hadden ze contact verloren maar nu hebben ze weer erg veel contact, het liedje gaat over hoe trots ze op elkaar zijn. ‘Als geen ander’ wordt gezongen door Duncan Laurence.

MEAU - Kalmte 

‘Kalmte’ is het eerste nummer dat MEAU heeft uitgebracht. Zelf is ze erg trots op het nummer. ‘Kalmte’ wordt op een eigen manier door Marco Bakker gezongen. 

MEAU - Dat heb jij gedaan 

MEAU wilde dit nummer eerst niet uitbrengen. ‘Dat heb jij gedaan' gaat over een relatie met een narcistisch persoon. Tijdens het schrijven van dit nummer had MEAU veel woede in zich en toen Numidia dit voor haar zong bij Beste Zangers kwam dat gevoel weer even terug. ‘Dat heb jij gedaan' wordt gezongen door Numidia. 

Olivia Rodrigo - Happier 

Dit nummer gaat over een ex-partner die verder gaat met in andere relatie. Je hoopt dat hij/zij gelukkig is maar niet gelukkiger dan met jou samen. ‘Happier’ wordt gezongen door Mell

MEAU - Als jij maar bij mij bent 

Het nummer gaat over hoe het is om een eerste geliefde te hebben. Nick Schilder en Meau kennen elkaar sinds dat MEAU net doorbrak. Samen stonden zij op het podium bij de streamers, een concert waar artiesten samen zongen tijdens de corona periode. Nick heeft wel de tekst van ‘Als jij maar bij mij bent’ een beetje aangepast zodat het nu over MEAU gaat. ‘Als jij maar bij mij bent’ wordt herschreven door Nick Schilder gezongen.

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading