AVROTROS
Beste ZangersBeste Zangers
Beste ZangersBeste Zangers

Deze nummers hoor je in de duetten aflevering van Beste Zangers

In de laatste aflevering van Beste Zangers zingen Duncan Laurence, MEAU, Numidia, Marco Bakker, Douwe Bob, Nick Schilder en Mell duetten. Dit zijn de originele nummers die door de Beste Zangers werden gecoverd: 

  1. Beste Zangers

André Hazes - Ik leef mijn eigen leven 

Voor Douwe Bob is dit eigenlijk wel een van de spannendste momenten uit de serie want zo vaak zingt hij niet Nederlandstalig... Samen met MEAU zingt hij ‘Ik leef mijn eigen leven’ van André Hazes in de duetten aflevering van Beste Zangers.

John Denver &  Plácido Domingo - Perhaps Love 

Marco Bakker heeft ervoor gekozen om samen met Numidia één van de lievelingsliedjes van Jan Smit te zingen: Perhaps Love van John Denver en Plácido Domingo.

Nick Schilder - Shatterproof 

MEAU heeft Nick Schilder last minute gevraagd om in de duetten aflevering samen zijn single ‘Shatterproof’ te zingen. Een knappe uitdaging en we horen hiermee ook voor het eerst MEAU in het Engels.

Sonny Tennet - Don’t want a heart

Mell wilde samen met Duncan sinds 2014 graag samen een duet zingen, het is er echter nog nooit van gekomen. Toen het bekend was dat ze een duet konden kiezen, appte Mell gelijk naar Duncan wat hij ervan zou vinden om het samen te doen. Al snel kreeg zij een appje terug met “JAAAA”. Samen zingen zij ‘Don’t want a heart’ van Sonny Tennet.

Wolter Kroes - De dwaasheid van mijn jeugd

In het Nederlands en Frans zetten Numidia en Nick Schilder een prachtige versie van ‘Hier encore’ van Charles Aznavour en de Nederlandse vertaling van Wolter Kroes; ‘De dwaasheid van mijn jeugd’ neer. 

BLØF - Harder dan ik hebben kan

Duncan Laurence is een groot fan van de Zeeuwse band BLØF en toen hij een duet mocht uitkiezen wist hij het eigenlijk meteen; samen met MEAU zingt hij ‘Harder dan ik hebben kan’ in Beste Zangers. 

Westlife - You raise me up

Nick Schilder en Marco Bakker zingen samen ‘You raise me up’ in de duetten aflevering van Beste Zangers. Samen dragen ze het nummer op aan Mart Hoogkamer die wegens een burn out niet aanwezig kon zijn bij de opnames. Het nummer is al door verschillende artiesten gecoverd, zoals Westlife en Josh Groban. 

Bryan Adams en Mel C - When you're gone

Het toetje van de avond is het duet van Douwe Bob en Mell. Samen zingen zij ‘When you’re gone’ van Bryan Adams en Mel C in de duetten aflevering van Beste Zangers. Wat een fijne afsluiter van een nog fijner seizoen Beste Zangers. 

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading