AVROTROS
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek

Familie Wagemans op de bonnefooi naar Spanje

Klusjesman Steven (36) is niet van de planning en al helemaal niet van een uitgestippeld leven. Als hij aan zijn vrouw Loes (33) vraagt of ze een nieuw bestaan in Spanje ziet zitten, hoeft ze niet lang na te denken...

  1. Afleveringen Ik Vertrek
  2. Ik Vertrek

Op de Bonnefooi

Basisschool docent Loes houdt ook wel van een avontuur. De twee zeggen hun baan op, verkopen hun huis in Roermond en schaffen een oude bestelbus aan die Steven omtovert tot camper. Zonder plan vertrekken ze samen met hun tweeling Riff en Pip (3) naar Spanje.

“De mooiste dingen gebeuren als je geen plannen hebt ”
Steven

Ze zetten koers richting de Costa Brava, op zoek naar een plek waar ze kunnen wonen en een bedrijf kunnen starten. Wat voor onderneming het precies gaat worden, weten de twee nog niet. 

Steven droomt van een eigen mini- camping, terwijl Loes liever een B&B zou starten. Maar dat mag de pret niet drukken, want alles is beter dan een saai en voorspelbaar leven.

Ze geven zichzelf een jaar de tijd om een geschikte locatie te vinden dat dichtbij het strand is, goed bereikbaar en in de natuur. Na een zoektocht van tien weken vinden ze dat in de provincie Alicante. Hebben ze hun droomhuis gevonden?

AVROTROS

de camper

AVROTROS

Thuis in Llíber

AVROTROS

de gekochte villa

AVROTROS

ruimte voor een appartement

AVROTROS

Hoe gaat het nu met?Hoe gaat het nu met?
Hoe gaat het nu met?Hoe gaat het nu met?

    Uitzending 14 januari 2023

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading