Gaby Blaaser
Who's that girlWho's that girl
Who's that girlWho's that girl

Gaby Blaaser: 'SpangaS heeft mijn leven gered'

Gaby Blaaser, influencer en bekend van de tv-programma’s SpangaS, GTST en The Bachelorette laat als nieuwe moeder een kwetsbare kant zien.

Ze wordt vaak als een hard persoon gezien, terwijl ze als jong meisje juist erg verlegen was. Haar ouders leerden haar 'buiten lach je, binnenshuis huil je'.

In Who's that girl leer je haar beter kennen.

  1. Who's that girl

Gaby is enig kind, heel vrij opgevoed en had een fijne liefdevolle jeugd. Ze is een grappig maar verlegen kind, zelfs een beetje bangig en dromerig. Op school wordt ze gepest.

Bewijsdrang

Toen een juf op school tegen haar zei dat er 'niet meer in zit dan een vmbo'tje' kwam bij Gaby de ommekeer. Het vuur in haar ging branden want als je tegen haar zegt dat ze iets niet kan, komt de bewijsdrang naar boven. 

Gaby werd assertiever, wat brutalen en stapte meer in de voorgrond. Van een gepest en onzeker meisje werd ze juist heel populair op school.

Gaby en Jim Bakkum

Gaby werd gecast voor de videoclip van de toen net bekende en populaire tieneridool Jim Bakkum. De vonk sloeg over en de twee kregen een relatie. De verkering liet haar kennismaken met de harde realiteit van de showbizz, wat ook vernietigende gevolgen voor haar gezondheid met zich meebracht. 

Mensen vonden altijd wat van haar. De opmerkingen en kritiek die ze kreeg, maakte haar harder. Maar de negatieve reacties zorgen ook voor meer onzekerheid bij Gaby en ze ontwikkelde een eetstoornis. 

Gaby en Jim zien elkaar weer terug in Who's that girl. 

Redding

Haar rol in de serie Spanga's was voor haar een belangrijk deel in haar leven. 'SpangaS heeft mijn leven gered.'

Hoewel Gaby met haar ouders over alles kon praten, bleef het oorlogsverleden van haar familie een taboe. Samen met haar vader gaat ze in Oostenrijk op zoek naar antwoorden in Who's that girl.

'Ik vond het heel bijzonder om mijn verhaal te vertellen en terug te gaan in de tijd. Ik geniet heel erg van het moederschap, zij heeft mijn leven echt een stuk mooier gemaakt. Ik kijk heel positief naar de toekomst. Veel liefs, Gaby.'

Het verhaal van Gaby Blaaser zie je in Who's that girl, uitgezonden op 21 maart 2024 op NPO 3. Of kijk vanaf 14 maart alvast vooruit via NPO Plus.

“Als je onzeker bent, overleef je dit vak niet. Mensen zijn meedogenloos. ”
Gaby Blaaser
Jim Bakkum en Gaby Blaaser

Gaby Blaaser met inmiddels ex-vriendje Jim Bakkum

Gaby Blaaser in SpangaS

Jonge Gaby in de jeugdserie SpangaS

Gaby Blaaser en haar vader

Gaby en haar vader in Oostenrijk

    Het verhaal van Gaby Blaaser

Who's that girl
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading