Who's that girl Sylvana IJsselmuiden
Who's that girlWho's that girl
Who's that girlWho's that girl

Het levensverhaal van Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden kreeg de titel Mooiste vrouw van Nederland van de FHM in 2020, maar naast een mooie verschijning heeft de Friese Sylvana veel meer te bieden. In Who's that girl vertelt ze over haar leven waarin ze geen uitdaging uit de weg gaat.

  1. Who's that girl

Ondanks dat de oud-Dumpert presentatrice veel vooroordelen krijg over haar uiterlijk, laat ze zich er niet door beïnvloeden. Alles wat ze heeft bereikt is de trotse Friezin niet zomaar komen aanwaaien.

Pispaaltje

Sylvana groeit op in Leeuwarden als jongste van vier kinderen, wat zeker niet altijd het gezellig is. Haar broertje heeft autisme en Sylvana is zijn 'pispaaltje'. Haar ouders gingen uit elkaar toen ze pas twaalf jaar was. Ze heeft dit haar vader kwalijk genomen. 

De schrik zat er goed in toen ze op haar 23ste baarmoederhalskanker kreeg. Gelukkig was ze er op tijd bij en is het goed afgelopen.

Een ding is zeker: Sylvana zeurt niet, geeft nooit op en werkt keihard. En dat heeft haar gebracht waar ze nu is. In Who's that girl vertelt ze haar verhaal.

‘Laat je hart spreken. Droom groot en koester de kracht van elke stap. Jij bent de auteur van je eigen verhaal, vol mogelijkheden en groei. Durf te geloven in de kracht van wat kan zijn. Geniet van de kleine dingen want juist daarin schuilt de ware grootsheid van het leven.’

Het verhaal van Sylvana IJsselmuiden zie je in Who's that girl, uitgezonden op 11 april 2024 op NPO 3. Of kijk vanaf 17 maart alvast vooruit via NPO Plus.

    Het verhaal van Sylvana IJsselmuiden

Who's that girl
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading