AVROTROS
Hoe gaat het nu met?Hoe gaat het nu met?
Hoe gaat het nu met?Hoe gaat het nu met?

Hoe gaat het nu met Aadje en Richard vs Mark en Margo uit Ik Vertrek Even Weg?

Let op: dit hoort bij de herhaling van 30 juni 2024

Tijdens hun trip In 2022 zien we dat Mark en Margo leren om het rustiger aan te doen, terwijl Aadje en Richard het plattelandsleven in Slowakije leren kennen.

Hoe is de situatie van de stellen anno 2024?

  1. Hoe gaat het nu met?
  2. Ik Vertrek
Aadje en Richard in Spanje, 2024

Update 30 juni 2024

Aadje en Richard Villa Vista Calpe

Met ons gaat alles oké. Aadje heeft even in de lappenmand gezeten omdat hij zes maanden geleden een herseninfarct heeft gekregen. Aadje: 'Gelukkig kan ik goed herstellen. Mijn linkerhand doet alleen nog niet veel, maar ik heb nog steeds fysio. Ik wil iedereen bedanken die mij beterschap heeft gewenst!'

Party Rental

Helaas waren wij genoodzaakt om onze party rental te verkopen... Onze B&B hebben wij wel nog steeds en het is hier heerlijk druk. Wij vermaken ons hier prima en het vergaat ons hier goed in de Spaanse zon. Wij wensen iedereen een mooie zomer toe.

Lieve groeten van Aadje en Richard

Mark en Margo

Update 30 juni 2024

Mark en Margo Modrá Farma

Na tien jaar een naturisten camping Dobrá Lúka te hebben gehad, hebben we besloten om deze te stoppen. Vanaf 2021 hebben we een gewone camping, Modrá Farma. Een camping met Nederlandse kwaliteit en voorzieningen.

2023 was een fantastisch jaar met veel gasten uit allerlei landen en vooral ook veel gezinnen met jonge kinderen. Gelukkig kunnen de Nederlandse gasten ons ook vinden, wij blijven het leuk vinden om weer even Nederlands te praten.

Meer hulp

Ook de dieren maken het goed en zijn erg populair bij de kinderen. Dagelijks hebben de dieren een drukbezocht voer- en knuffeluurtje. Met ons gaat het ook prima. We hebben meer hulp op de camping, maar we zijn nog steeds druk.

We kijken met veel plezier terug naar onze trip naar Spanje. Het was een gezellige tijd met Aadje en Richard. Het is een prachtig land, maar Slowakije heeft toch nog steeds ons hart gestolen.

Margo en Mark

Geit bij Mark en Margo in Slowakije

De dieren van Mark en Margo

Dieren bij Mark en Margo in Slowakije

De camping van Mark en Margo in Slowakije 2024

De camping van Mark en Margo

Update 2022: ervaring van Mark en Margo bij Aadje en Richard 

Het bezoek aan Aadje en Richard op hun mooie locatie in Spanje was bijzonder en leuk. Wat ons vooral is bijgebleven, is dat we heel verschillend zijn maar toch heel veel overeenkomsten hebben. Met enorm veel passie, enthousiasme en inzet hebben we mooie bedrijven met een authentiek en persoonlijk karakter neergezet.

Mark en Margo met hun dieren

Mark en Margo met hun dieren

Het pand van Aadje en Richard

B&B Aadje en Richard

Aadje en Richard met hun hond

Aadje en Richard met hun hond

De nieuwe koffiebar van Mark en Margo

De nieuwe koffiebar van Mark en Margo

Aadje en Richard Villa Vista Calpe

Met ons gaat het goed. De agenda voor 2022 staat weer lekker vol en ook hebben wij onze handen vol aan onze nieuwe pup Joey el secundo (Joey de tweede). En wat een lieverd is het! Richard is nog steeds druk met het onderhouden van onze B&B en Aadje ligt dagelijks op het strand. Nee, hoor. Aadje zorgt ervoor dat onze gasten niets missen tijdens hun verblijf.

Onze ervaring bij Mark en Margo

De uitwisseling naar Slowakije was voor ons een bevestiging dat waar wij nu zitten echt een paradijs is. Met 320 dagen per jaar mooi weer en een schitterend huis, beseffen we hoe gelukkig we zijn. We zouden niet willen ruilen, maar respecteren ieders keuzes. Wij kiezen voor zon, zee en luxe! Groetjes van ons vanuit Calpe!! Adios amigoooooos!

    Uitzending gemist?

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading