AVROTROS
DNA OnbekendDNA Onbekend
DNA OnbekendDNA Onbekend

Hoe is het met Donald, Rosemond en Michel?

In de uitzending van 30 augustus 2023 krijgen Donald, Rosemond en Michel van Marlijn Weerdenburg het verlossende antwoord op hun vragen: Kloppen de vermoedens die de broers over hun biologische ouders hebben? En wie is de echte vader van Michel?

  1. DNA Onbekend
  2. Na de DNA uitslag

Rosemond en Donald

De broers hebben sinds de uitslag zo nu en dan appcontact met hun familie in Haïti. Ze zouden elkaar graag een keer willen ontmoeten, maar het is daar helaas te onveilig en hun familie is niet in het bezit van een paspoort.

“Zo zie je maar, nooit opgeven in het leven”
Rosemond
Rosemond en Donald bij de uitslag

Rosemond en Donald bij de uitslag

De band tussen de twee broers is sterker dan ooit. Donald wordt dit najaar voor het eerst vader en Rosemond is nu al een trotse oom. Het tweetal is dankbaar dat ze na een lastige jeugd samen zo ver zijn gekomen in het leven en willen aan iedereen in een soortgelijke situatie meegeven: “Niks is onmogelijk, blijf er in geloven en omring jezelf met de juiste mensen. Hulp vragen mag en is oké. Vergeet nooit dat er licht is aan het einde van de tunnel”.

Michel 

Na de uitslag is Michel op vakantie gegaan naar Benidorm om daar alles rustig te laten bezinken. Hij is erg blij dat hij door zijn deelname eindelijk de bevestiging heeft gekregen dat Jaaj niet zijn biologische vader was. Stiekem hoopt hij dat iemand hem na het zien van de uitzending meer kan vertellen over wie nu die Belgische douanier was, maar hij is hoe dan ook een tevreden mens.

“Dat had ik niet verwacht”
Michel
Marlijn deelt de uitslag met Ineke en Michel

Marlijn deelt de uitslag met Ineke en Michel

Onder het genot van een kop koffie hebben Michel en Ineke het nog vaak over de opnamen. Beiden kijken positief terug op het hele avontuur.

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading