DNA Onbekend Frans Marlijn
DNA OnbekendDNA Onbekend
DNA OnbekendDNA Onbekend

Hoe is het met Frans, Leo en Monique?

In de aflevering van 31 januari krijgen Frans en Leo te horen dat hun zusje Kitty tijdens de Tweede Wereldoorlog niet is verwisseld. En Monique krijgt een verrassende uitslag over haar biologische vader. Hoe gaat het nu na de uitslag met ze?

  1. DNA Onbekend
  2. Na de DNA uitslag

Frans en Leo

Na de opnamen hebben de heren de uitslag van de DNA test met de rest van de familie gedeeld. Iedereen was blij dat er nu duidelijkheid is. Dit geldt ook voor Natascha en haar zussen. Ze zijn verheugd dat de familie die ze kennen inderdaad hun biologische familie is en weten zeker dat hun moeder Kitty dit ook fijn had gevonden. 

Frans kijkt positief terug op zijn deelname en is content dat dit deel van hun bijzondere familiegeschiedenis nu duidelijk is. Leo gaat nu op zoek naar een ander verhaal voor het volgende familiefeest.

“Ik ben er blij om”
Natascha
Leo, Natascha en Frans

Leo, Natascha en Frans

Monique

Monique was verrast door de uitslag. Ze had niet verwacht dat Gerrit haar vader zou zijn. Piet blijft haar heel dierbaar en ze zal hem altijd blijven zien als de vaderfiguur in haar leven. 

Monique is erg blij met de duidelijkheid die de uitslag in haar leven heeft gebracht. Ook broer Karel en zus Hennie zijn dolgelukkig met het resultaat.

“Ik kan het afsluiten nu”
Monique
Karel, Monique en Hennie

Karel, Monique en Hennie

    Uitzending gemist?

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading