AVROTROS
DNA OnbekendDNA Onbekend
DNA OnbekendDNA Onbekend

Hoe is het met Louvenson en Petra?

In de aflevering van 24 januari krijgt Louvenson te horen of hij zijn biologische moeder, broer en zus heeft gevonden. En Petra ontdekt dat haar ouders toch altijd de waarheid hebben gesproken. Hoe gaat het nu na de uitslag met ze?

  1. DNA Onbekend
  2. Na de DNA uitslag

Louvenson

Louvenson is dolblij dat hij zijn biologische familie in Haïti gevonden heeft. Na de uitslag heeft hij samen met Bens zijn halfbroer, zus en moeder opgebeld, om de positieve uitslag met hen te delen. In de toekomst hoopt Louvenson zijn biologische moeder nog eens te kunnen ontmoeten. Hij houdt het nieuws in de gaten en zodra het veilig genoeg is, boekt hij samen met zijn adoptiemoeder Dorus een vlucht naar zijn geboorteland.

“Alles gebeurt om een reden”
Bens
AVROTROS

Petra

Petra is blij verrast met de uitslag. Ze had deze uitslag niet verwacht, maar kan het verleden nu beter loslaten. Haar moeder heeft de waarheid gesproken en daar is ze erg blij mee. Het contact met haar broer Ronald is hechter dan ooit. Ze is blij dat ze mee heeft gedaan aan DNA Onbekend en nu zeker weet dat zij en Ronald volle broer en zus zijn.

“Ik ben er echt heel blij mee, wat een opluchting”
Petra
AVROTROS

    Uitzending gemist?

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading