AVROTROS
DNA OnbekendDNA Onbekend
DNA OnbekendDNA Onbekend

Hoe is het met Marie Jose, Pauline en Matthijs?

In de uitzending van 10 januari 2024 krijgen Marie Jose en Pauline het verlossende antwoord op de vraag of ze halfzussen van elkaar zijn. Matthijs krijgt verdrietig bericht over zijn biologische ouders. Hoe gaat het nu met ze na de DNA uitslag? 

  1. DNA Onbekend
  2. Na de DNA uitslag

Marie Jose en Pauline

Met een dubbel gevoel kijken Marie Jose en Pauline terug op hun deelname aan DNA Onbekend. Ze balen nog steeds van de negatieve uitslag, maar zijn wel blij dat er nu duidelijkheid is. Want ondanks hun goede band, bleven ze zich afvragen of ze wel écht biologische half-zussen waren.

Marie Jose is inmiddels bij haar moeder langs geweest voor meer duidelijkheid, maar vond hier helaas niet de antwoorden waar ze op hoopte. In de toekomst hoopt ze dan ook nieuwe aanknopingspunten te vinden in de zoektocht naar haar biologische vader. Pauline en Marie Jose vinden het heel bijzonder dat ze elkaar, door deze gekke omstandigheden, hebben ontmoet. Ze koesteren hun vriendschap en hebben nog steeds veel contact.

“We laten elkaar niet meer los ”
Pauline
AVROTROS

Matthijs

Ook Matthijs had gemengde gevoelens over de uitslag. Verdrietig, omdat hiermee ook definitief duidelijk is geworden dat hij zijn biologische ouders nooit meer zal ontmoeten; zij zijn immers allebei overleden. Maar Matthijs is ook heel blij dat hij zijn verhaal compleet heeft en nu wel zeker weet wie zijn biologische familie is.

Inmiddels overheerst het laatste gevoel. Hij heeft zekerheid en dat maakt dat hij zijn Colombiaanse broer en halfbroer volledig kan accepteren en zijn hart voor hen kan openstellen. De Colombiaanse Luis en John zijn dolblij dat zij nu zeker weten dat Matthijs hun “verloren broertje” is en dat ze elkaar hebben teruggevonden. 

Matthijs was al begonnen met Spaanse les maar is nu nog fanatieker aan het studeren en vastbesloten binnenkort af te reizen naar Colombia. Hij verheugt zich op een weerzien met zijn familie en wil zijn Colombiaanse familie heel graag in zijn armen sluiten.

“Dat raakt me wel in mijn hart”
Matthijs
AVROTROS

    Uitzending gemist?

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading