AVROTROS
DNA OnbekendDNA Onbekend
DNA OnbekendDNA Onbekend

Hoe is het met Monique en Lammert?

In de uitzending van 17 januari 2024 krijgen Monique én Lammert eindelijk duidelijkheid over hun biologische vader. Voor de één een rustgevende uitslag, voor de ander houdt de zoektocht niet op. Hoe gaat het nu met ze na de DNA uitslag?

  1. DNA Onbekend
  2. Na de DNA uitslag

Monique

Monique is nog steeds dolblij met de uitslag van de DNA test en ze koestert nu extra de momenten die ze met Ben heeft meegemaakt. Ze merkt dat de duidelijkheid over haar biologische vader, haar enorm veel rust geeft. Ze kijkt positief naar de toekomst en gaat nu meer dan ooit dansend door het leven.

“Ik ben zo blij, ik ben zo blij, ik ben zo blij”
Monique
DNA Onbekend Uitslag Monique

Tjarko en Monique

Lammert

Maschera, Maroesja en Keoma twijfelden of ze de uitslag aan hun vader moesten vertellen. Ze besloten eerlijk te zijn en Lammert reageerde gelukkig goed. Vooral Maroesja is vastberaden om nu verder te zoeken naar antwoorden.

Ze zijn met hun familie en kennissen in beraad gegaan en na veel rondvragen, kwam er uiteindelijk nog een mogelijke optie boven tafel. In de toekomst willen ze dit graag verder uitzoeken, maar voor nu focussen ze zich op qualitytime met hun vader Lammert en de familie die ze wel kennen.

“Mijn onderbuikgevoel klopt”
Maschera
DNA Onbekend Uitslag Maschera Maroesja Keomo

Keoma, Maroesja en Maschera

    Uitzending gemist?

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading