AVROTROS
DNA OnbekendDNA Onbekend
DNA OnbekendDNA Onbekend

Hoe is het met Wim, Brian en Sylvia?

In de uitzending van 20 september 2023 krijgen Wim en zijn zoon Brian duidelijkheid over hun afkomst. Voor de één houdt de zoektocht hier op, de ander blijft toch te nieuwsgierig. En Sylvia hoort na jaren dat zij een halfzus heeft. Hoe gaat het nu met ze na de DNA uitslag?

  1. DNA Onbekend
  2. Na de DNA uitslag

Wim en Brian 

Vader en zoon zien hun deelname als een fantastisch avontuur. De twee genoten ervan om samen op pad te gaan. Voor Wim is de zoektocht naar zijn vader nu wel echt afgerond. 

Brian is daarentegen af en toe nog steeds op zoek naar zijn voorouders. Hij snapt dat voor zijn vader de zoektocht ten einde is, maar blijft zelf toch nieuwsgierig. De twee hebben nog steeds een goede band en genieten van hun momenten samen.

“Het was een sterk verhaal, toch klopt het niet”
Brian
DNA Onbekend Uitslag Brian Wim

Sylvia 

Sylvia kan nog steeds niet geloven dat ze er een halfzus bij heeft. De twee hebben goed contact en gaan er af en toe samen op uit. Zo zijn ze samen naar de theatervoorstelling van Marlijn geweest. 

De twee halfzussen kijken positief naar de toekomst en stiekem hopen ze hun mogelijke andere halfzus ook nog eens op te sporen.

“De rand van de puzzel is compleet”
Sylvia
DNA Onbekend Uitslag Sylvia

    Uitzending gemist?

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading