AVROTROS
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek

Marcel, Walter en drag queen Charlotte gaan naar Spanje

Steward Walter en farmaceutisch consultant Marcel leiden jarenlang een onbekommerd leven.  Na een moeilijke periode in hun leven besluiten ze te doen waar ze al jaren van dromen: een Bed & Breakfast aan de Spaanse Costa Blanca. Walters alter ego, Charlotte gaat ook mee.

  1. Afleveringen Ik Vertrek
  2. Ik Vertrek

Uitzending 28 januari 2023 om 21.40 uur op NPO 1

Zin van het leven

Walter (56) en Marcel (54) hebben twee fantastische kinderen, een mooi huis in Waardenburg en fijne vrienden om hen heen. Toch gaan ze doen waar ze al jaren van dromen. 

Drie jaar geleden staat het leven van Marcel en Walter compleet op zijn kop als er in korte tijd een aantal dierbaren komt te overlijden.

Tot overmaat van ramp verbrijzelt Walter zijn heup en komt hij met een burn-out thuis te zitten. Marcel ziet dat zijn man doodongelukkig is en gevoelsmatig in de herfst van zijn leven. 

“De zin van het leven is geen materie maar mooie momenten verzamelen”
Walter
AVROTROS

het huis

AVROTROS

Charlotte-Rockenfeller

AVROTROS

oude kamer

AVROTROS

Casa MW

Het plan

Ze gaan hun droom leven en hebben in Jávea een villa gekocht met vijf vertrekken. Het plan is drie gastenkamers te realiseren en zelf zullen zij op de begane grond verblijven. Charlotte die in Nederland grote bekendheid geniet ziet het wel zitten om op de boulevard op te treden.

Maar de heren hebben een moeizame start in hun nieuwe thuisland met veel financiële problemen. En als er dan ook nog verwarring ontstaat over of ze wel de juiste verhuurlicentie hebben, zijn ze genoodzaakt over te gaan op plan B…

Hoe gaat het nu met?Hoe gaat het nu met?
Hoe gaat het nu met?Hoe gaat het nu met?

    Uitzending 28 januari 2023

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading