AVROTROS
DNA OnbekendDNA Onbekend
DNA OnbekendDNA Onbekend

Marlijn Weerdenburg zoekt weer antwoorden op levensvragen in DNA Onbekend

Wat nou als je niet zeker weet wie je familie is? Of je vader wel écht je vader is? Of je zus je zus? Marlijn Weerdenburg zet alles op alles om antwoorden te vinden op prangende levensvragen. Je ziet het vanaf 30 augustus in gloednieuwe afleveringen van DNA Onbekend op NPO 1.

  1. DNA Onbekend

Geruchten

Donald en Rosemond zijn als kleuter geadopteerd vanuit Haïti. De broers vermoeden hun biologische familie gevonden te hebben, maar klopt dat wel? De Brabantse Michel hoort via geruchten dat hij van een andere vader zou zijn. Een persoonlijke DNA test moet uitwijzen wie zijn echte vader zou moeten zijn.

Waarheden of leugens

Ook volgen we Bradley. Zijn vader was een marinier waar zijn moeder eens een one-night stand mee had. Tenminste, dat is wat hij altijd van zijn moeder hoorde. Sprak zij de waarheid? Jolanda groeide als enig kind op met twee Nederlandse ouders. Hoe het kan dat zij helemaal niet op hen lijkt, wordt haar later duidelijk.

De in Colombia geboren Eliana werd geadopteerd door Nederlandse ouders. Via een zoektocht wist ze haar biologische ouders op te sporen, toch gaan er nu geruchten dat het niet haar echte vader bleek te zijn... En Math zijn verbazing groeit wanneer blijkt dat zijn broer en zussen op de hoogte zijn van een gerucht waar hij niets vanaf wist. De vader die hem heeft opgevoed zou helemaal niet zijn vader zijn. Math wil duidelijkheid: is de thuiskapper zijn biologische vader?

Duidelijkheid

Tot slot de verhalen van Wim en Sylvia. Wim is als baby afgestaan door zijn biologische moeder. Zijn zoon Brian zoekt al jaren meer informatie over de vader van Wim en dus zijn grootvader. Heeft hij het bij het juiste eind?

En Sylvia groeide op zonder vader. Na lang aandringen vertelde haar moeder dat ene Johannes haar vader zou zijn. Deze Johannes is helaas al overleden, maar blijkt wel nog een dochter te hebben gekregen: Wilma. Zijn deze dames halfzussen van elkaar? Marlijn helpt met de zoektocht naar het antwoord.

    Ook hulp bij jouw zoektocht?

Meld je aan!

Alle uitzendingen op een rijtje:

  • 30 augustus om 21.20 uur op NPO 1: Rosemond, Donald en Michel

  • 6 september om 21.20 uur op NPO 1: Bradley en Jolanda

  • 13 september om 21.30 uur op NPO 1: Eliana en Math

  • 20 september om 21.30 uur op NPO 1: Wim, Brian en Sylvia

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading