AVROTROS
Ik VertrekIk Vertrek
Ik VertrekIk Vertrek

Meedoen aan Ik Vertrek? Wij zoeken nieuwe emigranten

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in het buitenland en wil jij worden gevolgd door onze cameraploeg?

Voor Ik Vertrek en onze twee varianten Ik Vertrek XL en Ik Vertrek voor de Liefde, zoeken we nieuwe deelnemers! 

  1. Ik Vertrek

Lees verder en meld je aan via de specifieke aanmeldformulieren van het langstlopende emigratieprogramma van de Nederlandse tv.

Inspirerende Voorbeelden

Velen gingen je voor en hebben hun dromen waargemaakt met behulp van Ik Vertrek:

  • Familie Boerkamp in Italië: het jonge gezin vertrok om een camping te beginnen. Ondanks de taalbarrière en bureaucratische uitdagingen hebben ze een succesvol bedrijf opgebouwd en leven ze la dolce vita.

  • Familie Van Houtum in Spanje: met hun jonge gezin verhuisden ze naar een klein dorpje in Andalusië om te leven van hun mangoplantage en verhuur van appartementen. Inmiddels fungeren ze als verhuuragent en makelaar.

  • Familie Blankenstein in Dubai: dit gezin besloot hun droom na te jagen en de stroopwafel in de Verenigde Arabische Emiraten op de kaart te zetten. Hun stroopwafelbusiness is inmiddels een groot succes en smaakt naar meer.

AVROTROS

De Boerkampies

AVROTROS

Familie Van Houtum

AVROTROS

Familie Blankenstein

Ik Vertrek

Ik Vertrek volgt gezinnen en stellen die huis en haard verlaten om in een ander land een nieuwe start te maken. Of je nu een chambre d’hôte in een oud kasteel in Frankrijk wilt beginnen of een pannenkoekenrestaurant in Gambia, wij zijn op zoek naar jouw verhaal!

➡️ Meld je aan voor Ik Vertrek

Ik Vertrek XL

Voor de avonturiers die het groots willen aanpakken, is er Ik Vertrek XL. Hierin worden groepen mensen gevolgd die samen een groot project in het buitenland aangaan. 

In 2022 volgden we het avontuur van Ada en Wim, Hans, Renzo en Marja in Italië. En reisden we af naar Bonaire waar Francine, Rinse, Jan, Fabienne, Vanessa en Oscar aan een gezamenlijke droom bouwden. Klaar voor een grootschalig avontuur met vrienden of familie?

➡️ Meld je aan voor Ik Vertrek XL

Ik Vertrek voor de Liefde

De meeste deelnemers van Ik Vertrek verhuizen mét hun partner naar het buitenland, maar wat als je vóór je partner emigreert?  Deze nieuwe serie volgt Nederlanders die hun hart achterna reizen naar een geliefde in het buitenland. 

Of je nu je partner wilt vergezellen in zijn of haar thuisland of samen een nieuw leven wilt opbouwen in een ander land, wij willen jouw liefdesverhaal horen.

➡️ Meld je aan voor Ik Vertrek Voor de Liefde

Privacy

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt ter selectie voor de programma's van Ik Vertrek. Je gegevens worden opgeslagen bij EndemolShine Nederland B.V. en zullen niet langer dan 3 maanden bewaard blijven.

Op de hoogte blijven van je favoriete programma's?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AVROTROS

Dit veld is verplicht

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading