AVROTROS
Musical AwardsMusical Awards
Musical AwardsMusical Awards

Alle optredens van het Musical Awards Gala 2024

Lichten aan, camera gereed en de show kan beginnen. De 22e editie van de Musical Awards Gala 2024 is van start gegaan. De spanning is hoog voor de genomineerden, maar tussendoor treden alle sterren nog even op het podium. De spetterende optredens van de verschillende musicals kun je hieronder vinden.

  1. Musical Awards
  2. Musical

Saturday Night Fever - Stayin' Alive

Een spetterende opening van het Musical Awards Gala door de cast van Saturday Night Fever! De nieuwe versie gaat vanaf september op tournee, met in de hoofdrollen Buddy Vedder en Esmée Dekker. 

14 de musical - Wees geen Dief

In hun ‘eigen theater’ de voltallige cast van 14 de musical met het nummer ‘Wees geen Dief’!

40-45, de Musical - Blijf bij Mij

Louis wordt verliefd op de Joodse Leah. In een donkere tijd is de liefde voor elkaar wat ze allebei op de been houdt. Ze bezingen dat tijdens het Musical Awards Gala in het nummer ‘Blijf bij Mij’. 40-45, de musical, met in de hoofdrollen Soy Kroon en Gaia Aikman. 

MAMMIA MIA! - Waterloo

De cast van MAMMA MIA! maakt er een groot feest van tijdens het Musical Awards Gala met de ABBA-klassiekers Waterloo en Dancing Queen.

Shrek de Musical - De Held

Shrek de Musical vertelt het verhaal van de bekende Oger. Samen met een spraakzame ezel gaat hij op avontuur om prinses Fiona te redden, die een geheim met zich meedraagt. Met in de hoofdrollen René van Kooten, Linda Verstraten en Q-shans Thode.

Elisabeth - Mijn leven is van mij

25 jaar geleden schitterde Pia Douwes in Nederland als Sissi, in de musical Elisabeth. Nu zal Pia de rol van de oudere Sissi op zich nemen in de vernieuwde versie van de musical. Danique Dusée maakt haar debuut als jonge Sissi. Tijdens het Musical Awards Gala staan ze samen voor het eerst op het toneel met het iconische nummer: ‘Mijn leven is van mij’.

Sister Act - Fabulous Baby

Met Sanne Wallis de Vries als Moeder Overste wiens klooster op zijn kop wordt gezet door een luide nachtclub zangeres met een hart van goud... April Darby als Deloris met de nonnencast van Sister Act op het podium van het Musical Awards Gala.

Jesus Christ Superstar - Simon Zealotes 

In dit optreden staat het ensemble onder leiding van apostel Simon. Ze brengen een ode aan Jezus die in stilte gespeeld wordt door Jeangu Macrooy. De rockmusical: Jesus Christ Superstar!

Disney FROZEN - Laat het los

Vanaf eind mei is Disney FROZEN te zien in het Circustheater in Scheveningen. Tijdens het Musical Awards Gala zien we voor het eerst Vajèn van den Bosch in de rol van ijskoningin Elsa… met het iconische nummer ‘Laat het los’!

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading