AVROTROS
Born WinnersBorn Winners
Born WinnersBorn Winners

Nederlandse oud-topsporters strijden samen met hun kind in Born Winners

In Born Winners staan zes bekende oud topsporters opnieuw aan de start maar dit keer samen met hun zoon of dochter. Een week lang gaan ze samen opdrachten aan binnen en buiten hun eigen sport. 

  1. Born Winners

Hoe is het om op te groeien met een moeder of vader die topsporter is?

Topsporters willen maar éen ding en dat is winnen. Geldt dat ook voor hun zoon of dochter? Wat gebeurt er als ze afhankelijk zijn van elkaars prestaties en ze samen moeten strijden om de beste te zijn. 

In Born Winners gaan zes Nederlandse topsportlegendes samen met hun sportieve kind strijden om de titel ‘Born Winners 2023’.

Wie doen er mee?

Oud-voetballer Regi Blinker en zijn dochter Jackie, oud hockeyinternational Teun de Nooijer en dochter Lilli, oud-wielrenner Erik Breukink en dochter Kim, voormalig topschaatser Falko Zandstra en dochter Mirthe, oud- zwemster Annemarie Verstappen en zoon Sebastien en oud-judoka Dennis van der Geest met zoon Björn gaan de uitdaging aan.

Hila Noorzai volgt de kandidaten tijdens verschillende sportieve opdrachten om de titel ‘Born Winners’. Marianne Timmer, oud-schaatster, is scheidsrechter em houdt de kandidaten in de gaten.

Van een kano-polo race tot boogschieten, van een duikopdracht tot een uitputtende biatlon. In de afleveringen leren we de duo’s kennen en is te zien hoe ze samenwerken.

Ook vertellen de kinderen over hoe hun jeugd was met een ouder als topsporter. Zijn fanatieke ouders moeilijk om samen mee te sporten of is de topsportmentaliteit juist iets wat stimuleert en winst oplevert? 

De grote finale wordt gespeeld in het Olympsich stadion in Amsterdam.


AVROTROS

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading