Nikkkie de Jager geeft namens Nederland de punten tijdens het Eurovisie Songfestival 2024 in Malmö
Eurovisie SongfestivalEurovisie Songfestival
Eurovisie SongfestivalEurovisie Songfestival

Nikkie de Jager geeft de 12 punten namens Nederland!

Live vanuit Leeuwarden geeft Nikkie de Jager dit jaar de punten van de Nederlandse vakjury op het Eurovisie Songfestival in Malmö. 

  1. Eurovisie Songfestival
"Hello Europe!"

Het is passend dat de punten dit jaar worden gegeven vanuit het noordelijke Leeuwarden/Fryslân, de geboorteplaats van Joost Klein. 

“Nu kan ik eindelijk die beroemde woorden uitspreken: Our twelve points go to...”
Nikkie de Jager

In 2021 zei Nikkie al eens "Good evening Europe!" als een van de presentatoren van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Dit jaar staat ze op het plein aan de Oldehove toren in Leeuwarden waar naast het geven van de punten gezamenlijk het Eurovisie Songfestival wordt gekeken en Joost natuurlijk wordt aangemoedigd.

Nikkie: “Ik vind het een waanzinnige eer om dit jaar namens Nederland de punten te mogengeven. Nadat een droom uitkwam toen ik in 2020 en 2021 het festival mocht presenteren, bleef er altijd nog een kleine wens over: de punten! Nu mag ik eindelijk die befaamde woorden uitspreken: “Our twelve points go to...”

De finale is dit jaar op zaterdag 11 mei. Joost treedt op in de tweede halve finale op 9 mei en gaat er alles aan doen om zich met zijn nummer ‘Europapa’ te kwalificeren voor de grote finale.

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading