Van politieagent naar social media creator; Nochtli Peralta Alvarez
Who's that girlWho's that girl
Who's that girlWho's that girl

Nochtli Peralta Alvarez; van politieagent naar online creator

Nochtli is onder het grote publiek bekend als online creator. Ze werkte jarenlang als politieagent en een foto van haar in uniform ging wereldwijd viraal. Ze maakte de overstap naar social media, en met succes.

In Who's that girl vertelt Nochtli haar echte verhaal over het verlies van haar moeder, meningen over anderen en gepest worden.

  1. Who's that girl

Gezondheid staat voor Nochtli op nummer één. Door het overlijden van haar moeder besefte ze dat ze er alles aan wilde doen om zo gezond mogelijk te blijven. Via haar social media account hoopt ze mensen te inspireren en motiveren om ook aan hun gezondheid te werken. 

Negativiteit

Nochtli is geboren in Haarlem en heeft een jonger broertje. Toen ze vier jaar was gingen haar ouders uit elkaar. Twee jaar later kreeg ze een stiefvader en dit bracht veel negativiteit met zich mee. Er was altijd ruzie over de kleinste dingen.

Met haar moeder had ze juist een heel goede en fijne band. Zij brengt positiviteit in het leven van de jonge Nochtli. Maar helaas overlijdt zij als Nochtli nog jong is. 

Eerlijk verhaal van Nochtli

In Who's that girl vertelt Nochtli openhartig over haar leven. Hoe de meningen van anderen, want die waren er altijd, haar gevormd hebben. Wat het verliezen van haar moeder met haar heeft gedaan en over haar werk bij de politie. 

'De meningen van anderen bepalen niet jouw realiteit. Maar deze vormt zich door jouw reactie op alles wat het leven je voorschotelt. Geloof in je uniekheid en vind je innerlijke vuur voor het leven wat jij wil leiden. Wees lief voor jezelf want ook in jouw kwetsbaarheid zit kracht. Als ik het kan, kan jij het ook.

Het verhaal van Nochtli Peralta Alvarez zie je in Who's that girl, uitgezonden op 28 maart 2024 op NPO 3. Of kijk vanaf 14 maart alvast vooruit via NPO Plus.

Nochtli en haar vriend

Het leven van Nochtli draait om fitness en gezondheid

Nochtli als agent

Dé foto van Nochtli die wereldwijd viral ging

Nochtli en haar moeder

Nochtli en haar moeder, die helaas jong overleed

Nochtli in Mexico

Nochtli kreeg de Mexicaanse cultuur met de paplepel ingegoten, haar vader is Mexicaans

    Het verhaal van Nochtli in Who's that girl

Who's that girl
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading