Tussen Kunst en Kitsch Opnamedagen
Tussen Kunst en KitschTussen Kunst en Kitsch
Tussen Kunst en KitschTussen Kunst en Kitsch

Online insturen voor de opnamedagen

Onze zoektocht naar mooie kunst en kitsch blijft doorgaan. Naast de opnamedagen waarvoor kaartjes besteld kunnen worden, blijft het nog steeds mogelijk om online foto's in te zenden.  

 1. Tussen Kunst en Kitsch

Let wel, online zijn we genoodzaakt strenger te selecteren (helemaal bij de vele schilderijen die aangeboden worden). We nodigen alleen eigenaren uit met bijzondere voorwerpen. 

Eigenaren van objecten die er niet uitspringen krijgen dus geen reactie van ons. Dit is helaas niet haalbaar, hoe graag wij iedereen die een foto instuurt een antwoord zouden willen geven.

Dus kom bij twijfel vooral zelf naar een opnamedag waar je op élk meegenomen voorwerp een reactie krijgt.  

Instructie voor het aanmelden van de voorwerpen

 • Vul per object één formulier in.

 • Geef bij 'toelichting' aan hoe je aan het object komt en sinds wanneer het in bezit is.

 • Zorg dat de objecten goed te zien zijn. Vermijd tegenlicht, spiegelingen en zorg voor scherpe, niet bewogen foto's. Wij vragen je twee foto's per object te maken en deze te uploaden. Een foto van een keurmerk/signatuur, als je deze kunt ontdekken, is wenselijk. Ook de achterkant van een schilderij en de afmetingen van het voorwerp kan zinvolle informatie bieden.

 • Zorg dat de foto's van goede kwaliteit zijn en niet groter dan 500 KB.

 • Foto's per post worden niet in behandeling genomen.

 • Heb je tickets gekocht voor een opnamedag? Dan is het niet nodig vooraf foto's van je objecten in te sturen. 

NB: Let op bij het insturen van foto's van schilderijen dat de foto's niet glimmen, niet te donker zijn en dat de signatuur leesbaar is. (Helaas kunnen we anders de inzending niet beoordelen).

Let op: het inzenden van één (of max drie) formulier(en) betekent dat je je bereid verklaart om deel te nemen aan een mogelijke tv-opname. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor Tussen Kunst en Kitsch. We vragen je e-mailadres en telefoonnummer om contact op te nemen, mocht je worden uitgekozen voor een opnamedag. De woonplaats is belangrijk voor het plannen van de opnames en de afbeeldingen om het object te beoordelen. We delen je gegevens alleen met de deskundigen voor het beoordelen. Je gegevens worden binnen 90 dagen na opgave verwijderd!  

  Online insturen opnamedagen Tussen Kunst en Kitsch

  Kun je voldoen aan bovenstaande voorwaarden en wil je een object insturen?

Naar insturen
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading