Het team van Flikken Maastricht
Flikken Maastricht Flikken Maastricht
Flikken Maastricht Flikken Maastricht

Op deze datum start seizoen 18 van Flikken Maastricht

In de laatste aflevering van seizoen 17 werd Maurice, de broer van Eva, geraakt door kogels van haar collega Wolfs. Hoe zal dit aflopen? Je ziet het vanaf vrijdag 2 februari 2024, dan start seizoen 18 van Flikken Maastricht op televisie.

  1. Flikken Maastricht

Seizoen 17 van Flikken Maastricht was een spannend seizoen. Veel situaties uit het echte leven kwamen aan bod. Er werd aandacht besteed aan de LHBTIQ gemeenschap, hulpverleners werden belaagd, er speelde huiselijk geweld en Marion ontwikkelde PTSS. 

Hoe loopt het af met Maurice? En kan Eva haar partner Wolfs vergeven? Op naar seizoen 18!

Bekijk de recap van seizoen 17

Seizoen 18 van Fikken Maastricht start op vrijdag 2 februari 2024 om 20.30 uur op NPO 1.

Volg Flikken Maastricht op Instagram en Facebook.

Kijkcijferhit

De populaire AVROTROS-serie Flikken Maastricht is al jaren een kijkcijferhit op de vrijdagavond. Fans kunnen geen genoeg krijgen van het politiewerk van Floris Wolfs, Eva van Dongen, Marion Dreesen en Romeo Sanders. 

De eerste aflevering van Flikken Maastricht was te zien in september 2007 en trekt sindsdien elke week meer kijkers. Fans kijken de serie niet alleen vrijdagavond op televisie, ook online wordt er veel gekeken. 

Flikken Maastricht is terug te zien en vooruit te kijken, een week, via NPO Plus en stond ook dit jaar in de top drie van meest gestreamde series op NPO Plus.

Flikken de Podcast

Krijg je geen genoeg van Flikken Maastricht? Luister dan Flikken de Podcast.

Host Ben Prins neemt je mee achter de schermen en gaat in gesprek met de cast en crew en onthuld weetjes en geheimen die je nog niet wist over Flikken Maastricht. 

Meer weten over Flikken de Podcast

Hoe kijk jij Flikken Maastricht?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang elke week nieuws van AVROTROS programma's in je mailbox

Dit veld is verplicht

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading