AVROTROS
MaestroMaestro
MaestroMaestro

Stem op jouw Maestro-favoriet!

Wie mag dit seizoen de gouden baton winnen? Klik op de link hieronder om je stem online uit te brengen! 

  1. Maestro

Let op: u kunt niet meer stemmen!

Hoe kun je stemmen?

Telefoon:
Voor Frédérique Bel 0909-8851 of SMS Frédérique naar 2580
Voor Chris Bel 0909-8852 of SMS Chris naar 2580

Online:
Ga naar avrotros.nl/live en breng je stem uit.

Hoe vaak kun je stemmen?

Stem je via telefoon (sms of bellen) dan kun je zo vaak als je wilt stemmen. Elke stem via telefoon telt mee in het eindresultaat. Stem je via online (avrotros.nl/live) dan telt maar één stem per uniek IP adres mee in het eindresultaat. Het is via online mogelijk om vaker te stemmen, maar deze nieuwe stem overschrijft automatisch de eerder uitgebrachte stem.

Wat zijn de kosten van het stemmen?

Telefoon:
De kosten zijn 35 cent per gesprek/ontvangen bericht. Dit is een eenmalige dienst.

Voor alle duidelijkheid: Als je een sms-bericht stuurt, ontvang je één bericht terug. Voor het ontvangen van dat bericht betaal je 35 cent. Als je meerdere keren een sms-bericht verstuurt (oftewel je stemt meerdere keren), betaal je per keer 35 cent.

Wat wordt er bedoeld met “+ eventueel de kosten voor het gebruik van uw telefoon” ?
Eventuele extra kosten worden door uw mobiele provider zelf gefactureerd aan de gebruiker. Deze kosten zijn ons niet bekend en verschillen per provider, per abonnement. Wij hebben hier geen zicht of invloed op.

Online:
Geen kosten.

Wie kunnen er stemmen?

Stemmen is voor iedereen mogelijk. Ben je minderjarig en wil je via telefoon of sms jouw stem uitbrengen, vraag dan toestemming aan jouw ouders/verzorgers of degene die jouw telefoonrekening betaalt.

Kun je vanuit het buitenland stemmen?

Je kunt vanuit het buitenland alleen via de online stemmodule (avrotros.nl/live) een stem uitbrengen. Via telefoon (bellen/sms) is het niet mogelijk.

Zijn er prijzen te winnen?

Je kunt zelf geen prijzen winnen met het uitbrengen van je stem.

Hoe wordt de uitslag bepaald?

De jury, het orkest en het publiek bepalen de winnaar van Maestro. De punten van de jury en het orkest worden bij elkaar opgeteld en dat is een deel van de uitslag.

De uitgebrachte stemmen van het publiek via de telefoon en/of online via avrotros.nl/live worden ook bij elkaar opgeteld en die uitslag zal door de notaris van % omgezet worden in punten. Deze punten worden bij de punten van de jury en orkest opgeteld. De kandidaat die dan de meeste punten heeft, is winnaar van Maestro.

Conformeert AVROTROS zich aan de Gedragscode SMS Dienstverlening?

Ja, voor meer informatie kun je terecht op www.avrotros.nl/privacy/algemene-voorwaarden/

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading