AVROTROS
De RadioRingDe RadioRing
De RadioRingDe RadioRing

Stembussen RadioRing zijn geopend

Wie gaat er naar huis met dé radioprijs van het jaar? Je kunt vanaf nu stemmen! 

  1. De RadioRing

Radio- dj Rob Janssen heeft de stembussen voor de Gouden RadioRing geopend. Hij deed dit live in het Radio 10-programma Somertijd, de grote winnaar van vorig jaar. Welk programma wordt de opvolger van Somertijd en mag zich de winnaar van de Gouden RadioRing noemen?

Stemmen op jouw favoriet kan via radioring.nl. De uitreiking van de radioprijzen van het jaar vindt plaats op 25 januari 2024 in de Vorstin in Hilversum en wordt gepresenteerd door Rob Janssen.

    Wie gaat er naar huis met dé radioprijs van het jaar?

Stem op jouw favoriet!

Stemmen

De eerste stemronde sluit op donderdag 18 januari om 12.00 uur. Op vrijdag 19 januari gaan de stembussen weer open voor de tweede stemronde. In deze tweede ronde kan er per categorie gestemd worden op de laatste vijf genomineerden. 

De RadioRing

De RadioRing wordt sinds 2006 uitgereikt. Het is de eerste en enige publieksprijs voor radio in Nederland en wordt georganiseerd door AVROTROS. Tijdens de uitreiking worden naast de drie publieksprijzen ook de Marconi Awards uitgereikt. Deze juryprijzen bestaan uit de Oeuvre Award, de Aanstormend Talent Award en de Beste Zender Award.

De uitreiking is live te volgen via het YouTube-kanaal van AVROTROS. Ook worden de winnaars via radioring.nl en de social mediakanalen van AVROTROS bekendgemaakt.

    Volg de RadioRing donderdag 25 januari om 20.00 uur live via

Youtube
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading