AVROTROS
Flikken RotterdamFlikken Rotterdam
Flikken RotterdamFlikken Rotterdam

Wantrouwen binnen het team van Flikken Rotterdam

In het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam staat het wantrouwen tussen officier van justitie Hein Berg en de andere teamleden centraal. Het wordt een spannend zevende seizoen. Benieuwd naar de eerste beelden? Bekijk ze in dit artikel! 

  1. Flikken Rotterdam

Hein trekt uit de gebeurtenissen in de eerste aflevering de conclusie dat er een informant in het team zit, die met een gebeurtenis uit het verleden wordt gechanteerd.

Als hij het verleden van de teamleden onderzoekt, ontdekt hij bij hen allemaal kwesties die hen chantabel maken. Stan, Noucha, Dries en Carolien krijgen door dat Hein hen onderzoekt en roepen hem ter verantwoording.

Hein, die denkt de sleutel van het raadsel in handen te hebben, weigert openheid van zaken te geven, om daarna te ontdekken dat de informant nergens voor terugdeinst om zijn of haar identiteit verborgen te houden, met alle gevolgen van dien...

Wanneer is Flikken Rotterdam seizoen 7 te zien?

Het zevende seizoen van Flikken Rotterdam zie je vanaf vrijdagavond 15 september 2023 om 20.35 uur op NPO 1. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.

Audiodescriptie

Ook dit seizoen van Flikken Rotterdam is voorzien van audiodescriptie. De serie is hiermee toegankelijk voor mensen die slechtziend of blind zijn.

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading