Frits Sissing Maestro
MaestroMaestro
MaestroMaestro

Twee specials vol hoogtepunten in aanloop naar nieuw seizoen Maestro

De grappigste, opvallendste, meest ontroerende en indrukwekkendste optredens van zes seizoenen Maestro: 'Het mooiste van Maestro' zit vol onvergetelijke fragmenten en reacties van oud-kandidaten. Kom alvast in de stemming voor een nieuw seizoen van het programma dat in het najaar van 2023 te zien zal zijn! 

  1. Maestro

Hoogtepunten uit Maestro

In zes seizoenen zijn alle denkbare emoties voorbijgekomen: van woede en frustratie tijdens de coachings of mislukte optredens tot tranen van ontroering en geluk. Er ging van alles mis: batons braken af, kandidaten kwamen struikelend de bok op of het orkest werd tot wanhoop gedreven door verkeerd geslagen maten.

Maar er waren ook veel tienen en tranen na optredens van kandidaten die vleugels kregen op de bok. Dirigeren is een prachtige manier om de wereld van klassiek en orkesten te doorgronden. 

Hoe kijken de kandidaten terug op hun deelname?

Zevenenveertig deelnemers streden al om de gouden baton. Beheerste het hun hele leven of juist niet? Wat was het allerleukste en minst leuke aan hun ervaring? Zijn ze anders naar klassieke muziek gaan kijken en doen ze er nog iets mee?

Frits Sissing zoekt oud-winnaars Spike (2014), Leona Philippo (2016), Lucas Hamming (2019) en Sor (2022) op en praat met hen over hun Maestro-avontuur. Jurylid Dominic Seldis blikt met René en Natasja Froger bij hen thuis terug en hij bespreekt met Francis van Broekhuizen haar meest memorabele optredens in het programma. 

Een nieuw seizoen Maestro

Maestro komt terug! Dit najaar strijdt een nieuwe groep kandidaten om de gouden baton onder leiding van presentator Frits Sissing. 

Het nieuwe seizoen van Maestro is te zien vanaf 3 december 2023. 

Maestro finale 2022

Sor ging er met de gouden baton vandoor in Maestro 2022

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading