AVROTROS
Musical AwardsMusical Awards
Musical AwardsMusical Awards

Winactie Musical Awards Gala 2024

Woensdagavond 24 april 2024 vindt de 22e editie van het Musical Awards Gala plaats en... jij kunt erbij zijn! Doe mee met onderstaande prijsvraag en krijg een voorproefje van het komende theaterseizoen.

  1. Musical Awards
  2. Musical

De winactie is gesloten - Update

De winnaars hebben een bericht ontvangen, op dit moment kun je niet meer meedoen met de winactie voor het Musical Awards Gala. 

Optredens

Met performances van onder andere 14 de Musical, MAMMA MIA!, Disney FROZEN en 40-45 de Musical. Vorige editie werden we getrakteerd op een spetterende AIDA-medley. 

Disney’s AIDA - Medley

Het Musical Awards Gala 2024

Het gala vindt plaats op woensdagavond 24 april in het AFAS Theater in Leusden. Doe mee met de prijsvraag en vul in het formulier onderaan deze pagina je gegevens in. De winactie loopt tot maandag 15 april 12.00 uur 's middags. Na sluiting nemen wij per mail contact op met de winnaars. De tickets worden per mail verzonden.

Het Musical Awards Gala, woensdag 24 april om 20.30 uur live bij AVROTROS op NPO 1.

Prijsvraag 

Over welke Nederlandse musicalster heeft AVROTROS een online documentaire gemaakt? 

Je gegevens worden na maximaal drie maanden automatisch verwijderd en worden alleen gebruikt voor deze winactie. We vragen je naam en e-mailadres om je persoonlijk te kunnen bereiken, mocht je een van de winnaars zijn. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading