AVROTROS

Verhaallijn Flikken Rotterdam seizoen 7

- min lezen

In seizoen 7 van Flikken Rotterdam staat het wantrouwen binnen het team centraal.

  1. Flikken Rotterdam

Transplantatie

Dries en Carolien belanden in een levensgevaarlijke situatie waarbij een dode valt. De rest van het team schiet hen te hulp, maar hun aanvaller ontkomt.

Stan en Noucha zoeken de dokter die illegaal de nier van een Nigeriaanse immigrant heeft verwijderd. Tijdens dat onderzoek vinden ze een verband met de aanval op Dries en Carolien.

(Uitgezonden op 15 september 2023)

Klokkenluider

Carolien ontmoet via een datingapp een interessante man, die haar de volgende dag flink in de problemen brengt. Dries en Carolien moeten tevens de moord onderzoeken op een klokkenluider, die beweert dat er illegaal Russische olie wordt ingevoerd in de haven.

Hein Berg begint een eigen onderzoek naar de dood van Paul Beijerland.

(Uitgezonden op 22 september 2023)

Obsessie

Hein werkt samen met Hermine Monserrat in het onderzoek naar de dood van Paul Beijerland. Terwijl Hermine infiltreert in de Nigeriaanse Freeland Church, onderzoekt Hein of de leden van het team chantabel zijn. Iemand moet Paul hebben verraden.

Het team onderzoekt ondertussen de moord op een voormalig directielid van de firma Blik Finance.

(Uitgezonden op 29 september 2023)

Valse bewegingen

Hermine ziet dat de Freeland Church meer doet dan alleen erediensten organiseren.

Hein ontdekt de dating activiteiten van Carolien, die haar chantabel maken. Noucha en Stan komen in het onderzoek naar de dood van verkoper van PGP telefoons een oude bekende tegen.

(Uitgezonden op 6 oktober 2023)