Romeo Sanders en Floris Wolfs

Verhaallijn van Flikken Maastricht seizoen 18

- 1 min lezen

Het team van Flikken Maastricht komt in het achttiende seizoen voor flink wat uitdagingen te staan. Zowel op persoonlijk vlak als op het werk wordt het Floris, Eva, Marion en Romeo niet makkelijk gemaakt.

Waar gaat het seizoen over? Je leest het hier. 

(dit artikel wordt elke week aangevuld)

  1. Flikken Maastricht

Masker 19

Na de dood van haar broer Maurice besluit Eva uit te zoeken hoe Maurice de laatste jaren heeft geleefd.

Wolfs en Romeo krijgen te maken met een noodkreet van een vrouw die aangeeft dat haar leven in gevaar is door huiselijk geweld. De vrouw is inmiddels onvindbaar. Wolfs en Romeo moeten haar verblijfplaats zo snel mogelijk zien te achterhalen.

Marion worstelt met de gevolgen van haar PTSS.

Uitgezonden op vrijdag 2 februari 2024

Beste vrienden

Een stel vrienden helpt een ongeneeslijk zieke vriend om uit het leven te stappen. Een bevriend arts constateert een natuurlijke dood. De levensverzekering wil dat Wolfs uitzoekt of dat werkelijk zo is.

Met frisse tegenzin gaat hij aan de slag. Als hij ontdekt dat er meer aan de hand is, bijt hij zich in het onderzoek vast.

Eva ontmoet een vriend van Maurice die met hem in een TBS-kliniek heeft gezeten.

Uitgezonden op vrijdag 9 februari 2024

Juice

Wolfs en Eva werken weer samen. Het lijk van een vrouw die een bekend juicekanaal runt, wordt in stukken gesneden in het water gevonden. De vrouw had genoeg vijanden. Kan een artiest haar vermoord hebben om een onthulling? Of is er iets anders aan de hand?

Ook Marion wil weer aan het werk. Romeo betrekt haar bij het onderzoek naar een meisje die met een babbeltruc ouderen probeert op te lichten. Maar kan Marion dat wel aan?

Uitgezonden op vrijdag 16 februari 2024

Larry Konings

Als Eva en Wolfs bij Larry Konings langsrijden, omdat hij zich niet op het bureau heeft gemeld, doen Eva en Wolfs een onverwachte ontdekking. Er ligt een lijk van een vrouw in Larry’s huis en hijzelf is verdwenen.

Heeft Larry de vrouw vermoord en is hij op de vlucht geslagen? Hoe goed kennen ze hem eigenlijk?

Romeo en Marion worden bij een vechtpartij tijdens een begrafenis in de kerk geroepen. Het blijkt om de kist te gaan, een goedkoop exemplaar terwijl er voor een dure betaald is. Maar er klopt wel meer niet bij de begrafenis.

Regie door Oda Spelbos - Uitgezonden op 23 februari 2024

Beschuldigd

Een leraar wordt tijdens een schoolreis naar Maastricht van aanranding beschuldigd. Wolfs en Eva moeten onderzoeken wat er is gebeurd en worden geconfronteerd met een aantal tegenstrijdige verklaringen.

Romeo en Marion krijgen met een geval van bankfraude te maken. Een oude man is omgepraat om zijn pasje af te geven, maar belt in plaats daarvan de politie. Romeo en Marion proberen de daders van de fraude te vinden.

Uitgezonden op vrijdag 1 maart 2024

Jaloezie

Een vrouw wordt vermoord gevonden na haar dienst in een restaurant op een vakantiepark. Ze had net een relatie met een jongen uitgemaakt die op het vakantiepark woont. Is dat haar noodlottig geworden?

Romeo en Marion onderzoeken een reeks overvallen op coffeeshops. Al snel blijkt dat alle coffeeshops kort geleden van leverancier zijn veranderd.

Uitgezonden op 8 maart 2024