Rechercheur Wolfs van team Flikken Maastricht
Flikken Maastricht Flikken Maastricht
Flikken Maastricht Flikken Maastricht

Alles over Flikken Maastricht seizoen 18

Het wachten wordt beloond; seizoen 18 van Flikken Maastricht is vanaf vrijdag 2 februari te zien op NPO 1. Wolfs en Eva komen weer de nodige uitdagingen tegen en Marion werkt hard aan haar herstel na de diagnose PTSS. Meer weten en de trailer zien? Lees dan snel verder!

  1. Flikken Maastricht
  2. Link in bio

Je geheugen opfrissen? Vanaf vrijdag 26 januari kun je de laatste aflevering van seizoen 17, Maurice, een week lang zonder account terugkijken via NPO Start. Dit kan tot vrijdag 9 februari. Daarna kun je alleen met een NPO Plus account alle seizoenen en afleveringen terugkijken.

Waar gaat seizoen 18 van Flikken Maastricht over?

Eva heeft het zwaar met de dood van haar broer Maurice. Juist nu ze weer contact met hem had, is hij door haar collega Wolfs neergeschoten.

Misbruik

Tijdens de begrafenis ontmoet Eva sinds lange tijd haar overige familie; oom Lukas, tante Johanna en nicht Ellis. De verhoudingen worden er niet beter op als Eva ontdekt dat Maurice door oom Lukas is misbruikt. Als ze de familie daarmee confronteert, ontploft de bom.

Killercop

Maurices dood zorgt aanvankelijk voor een verwijdering tussen Wolfs en Eva. Op sociale media wordt Wolfs een killercop genoemd. Hij moet erg opletten wat hij doet, maar als huisgenoot Nico in een restaurant belaagd wordt, schiet hij Nico te hulp met alle gevolgen van dien.

Wraak

Wolfs krijgt hierdoor te maken met Ben Swart, een zware crimineel uit Amsterdam die uit is op wraak. Als Nico verdwijnt, volgt een confrontatie.

Trauma

Romeo biedt Marion alle steun bij het verwerken van haar PTSS. Het kost Marion heel veel moeite om weer op te krabbelen en moet haar ergste trauma overwinnen. Daarbij krijgt ze hulp van een lotgenoot.

Uit hoeveel afleveringen bestaat het 18de seizoen van Flikken Maastricht?

Seizoen 18 van Flikken Maastricht heeft dertien afleveringen.

Is Flikken Maastricht seizoen 18 ook voorzien van audiodescriptie?

Ja, ook dit seizoen is Flikken Maastricht weer voorzien van audiodescriptie. Hierbij beschrijft een stem tussen de dialogen door wat er in beeld te zien is.

Met audiodescriptie is de serie toegankelijk voor mensen met een visuele beperking.

Wanneer is seizoen 18 van Flikken Maastricht op tv te zien?

Het 18de seizoen is vanaf vrijdag 2 februari 2024 om 20.30 uur te zien op NPO 1. De 13de aflevering, de laatste van het seizoen, is te zien op 26 april 2024.

Bekijk hieronder de trailer voor Flikken Maastricht seizoen 18.

Dit is de trailer van het 18de seizoen van Flikken Maastricht
Flikken Maastricht Flikken Maastricht
Flikken Maastricht Flikken Maastricht

Blijf op de hoogte van AVROTROS programma's

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dit veld is verplicht

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading