AVROTROS
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek

Bourgondiërs Rob en Thom bouwen aan hun droom in de Auvergne

Rob en Thom gooien hun leven om voor een droom in Frankrijk. Het stel heeft een vervallen boerderij gekocht dat ze willen omtoveren tot een moderne B&B. 

  1. Afleveringen Ik Vertrek
  2. Ik Vertrek

Uitzending dinsdag 13 februari 2024 - 20.35 uur op NPO 1 

Rob (38) en Thom (31) leiden een comfortabel leven in het Limburgse Horst. Rob is een gepassioneerd bakker en Thom een succesvol manager in de vitamine branche. 

In Charassat hebben ze voor 60.000 euro een boerderij, inclusief 7.200 m2 grond, gekocht. Ze staan voor de uitdaging om binnen drie maanden een B&B met drie chambre d'hotes en een gîte te openen. 

AVROTROS

De boerderij

AVROTROS

De boerderij met grond

AVROTROS

De keuken

AVROTROS

Uitdagingen

Ze beginnen het project vol enthousiasme, maar al snel stuiten ze op onverwachte uitdagingen. Het huis is in slechtere staat dan gedacht en de renovatiewerken zijn omvangrijker dan voorzien.

Bovendien kampt Thom met een hernia, wat zijn bijdrage aan de fysieke werkzaamheden beperkt. Ondanks deze tegenslagen, gedreven door hun droom, zetten Rob en Thom door.

Rob neemt het leeuwendeel van de renovaties op zich, terwijl Thom, ondanks zijn fysieke beperkingen, doet wat hij kan. Ze ontvangen onmisbare steun van vrienden en familie, die meehelpen waar ze kunnen.  

Naarmate de zomer nadert, neemt de druk toe. Rob en Thom werken tegen de klok om de B&B klaar te krijgen voor hun eerste gasten. 

    Uitzending 13 februari 2024

    Rob en Thom bouwen aan hun B&B in Frankrijk

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading