AVROTROS
Beste ZangersBeste Zangers
Beste ZangersBeste Zangers

Deze liedjes van Mell hoor je in Beste Zangers

In de tweede aflevering van het zestiende seizoen Beste Zangers stond Mell centraal. Duncan Laurence, Numidia, Marco Bakker, Douwe Bob, MEAU en Nick Schilder zijn in het oeuvre van Mell gedoken en hebben de volgende nummers eigen weten te maken: 

  1. Beste Zangers
  2. Mell

Mell & Vintage Future - I was wrong

Over dit lied is Mell heel erg enthousiast. ‘I was wrong’ is een van de nieuwste liedjes die Mell met haar band heeft uitgebracht. Toen ze dit aan het schrijven was ging ze echt aan. Het gaat over dat je dacht dat je bij elkaar hoorde, maar dat dat toch niet het geval was. Dit liedje werd gezongen door Numidia in Beste Zangers.

Elvis Presley - Lovin’ arms

Mell is erg muzikaal opgevoed en ze had een erg sterke band met haar opa Piet Veerman, van The Cats. Vroeger luisterde Mell naar ‘Lovin’ arms’ gecoverd door The Dixie Chicks. Terwijl haar opa het origineel grijs heeft gedraaid. Toen dachten ze samen: "kunnen we niet twee generaties van dit nummer mixen?" En zo geschiedde. Samen hebben ze dit opgenomen en een eigen versie ervan gemaakt. Dit liedje is gezongen door Duncan Laurence in Beste Zangers.

Mell & Vintage Future - Forever 

Dit liedje gaat over Mell’s grote muzikale held John Mayer. “Het liedje heb ik eigenlijk voor hem geschreven. Ik ben dan het meisje in het publiek dat hij niet ziet.” Het nummer wordt voor Mell gezongen door Nick Schilder in Beste Zangers. 

Mell - Break the silence

Dit nummer is door Mell geschreven toen zij in een burn out zat en iemand in haar omgeving zelfmoord had gepleegd. Mell besefte dat het zo belangrijk is om problemen en moeilijke dingen bespreekbaar te maken. En daarover gaat dit nummer. Dit liedje is gezongen door Douwe Bob in Beste Zangers. 

Mell & Vintage Future - Shine your light  

Mell vind het erg fijn om zich aan iets vast te kunnen houden. Dit lied gaat over het goddelijke. Het geloof, een lichtpuntje. Dit liedje is gezongen door MEAU en vertaald naar het Nederlands. 

Mell & Vintage Future - Sailor

Het liedje Sailor gaat over dat iemand onbereikbaar is. Dit liedje wordt gezongen door Marco Bakker. 

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading