DNA Onbekend Marlijn en Monique
DNA OnbekendDNA Onbekend
DNA OnbekendDNA Onbekend

Duidelijkheid voor Monique en Lammert over hun biologische vader

Als tiener hoort Monique dat haar Italiaanse vader niet haar biologische vader is, vijftig jaar later wil ze duidelijkheid over haar afkomst. Lammert heeft nooit geweten wie zijn biologische vader is en dat heeft hem altijd dwars gezeten.

  1. DNA Onbekend
“Het was een schokkende ervaring, ik voelde mij half Italiaans”
Monique

Monique

In 1960 woont de moeder van Monique samen met Ben in Amsterdam. Vlak voordat Monique wordt geboren scheiden ze en zorgt haar moeder vier jaar alleen voor haar drie kinderen. Totdat ze een relatie krijgt met een Italiaanse man. Ze verhuizen naar Italië en besluiten tegen iedereen te zeggen dat deze Italiaanse man de vader van Monique is.

Maar als tiener krijgt Monique te horen dat de Nederlandse Ben haar vader zou zijn. Ook haar zus bevestigt dat ze van een ander is. Toch zijn er veel redenen om hier aan te twijfelen. Op latere leeftijd spreekt Monique Ben, die zegt dat hij destijds is weggegaan 'omdat haar moeder tegen hem zei dat ze zwanger was van een ander'. Monique wil nu voor eens en altijd duidelijkheid.

AVROTROS

Monique

“Ik hoop dat wij hem nog de uitslag kunnen geven”
Maschera

Lammert

Voordat de ziekte Alzheimer Lammert helemaal in de greep heeft, willen zijn kinderen duidelijkheid voor hem over zijn biologische vader. Door geruchten in de familie zijn er bij Lammert twijfels ontstaan.

Er zijn drie mogelijke opties. Was het Geert, met wie zijn moeder een relatie had toen Lammert werd geboren? Was het Reint met wie de moeder van Lammert daarna was getrouwd? Of kloppen de geruchten en was het Cornelis, de man met wie de moeder van Lammert een verhouding had in de periode tussen de twee huwelijken in? Wie is zijn vader?

DNA Onbekend Keoma

Marlijn en Keoma

DNA Onbekend Lammert

Lammert

DNA Onbekend Maschera Maroesja

Maroesja en Maschera

Het volledige verhaal van Monique en Lammert zie je woensdag 17 januari 2024 om 21.20 uur op NPO 1.

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading