Ik Vertrek Fu Van Der Linden Freeling
Ik VertrekIk Vertrek
Ik VertrekIk Vertrek

Een weerzien met familie van der Linden en familie Freeling

In deze follow up nemen we opnieuw een kijkje bij de luxe camping van familie van der Linden in het Franse Lot-et-Garonne. En brengen we een bezoek aan familie Freeling die vijf jaar geleden in Italië een vervallen boerderij kocht. Hoe gaat het anno 2023 met deze avonturiers?

  1. Ik Vertrek
  2. Afleveringen Ik Vertrek

Uitzending donderdag 19 oktober 2023, 20.30 uur op NPO 1

Familie van der Linden

In 2015 huilden Don, Brigitte en dochters Iris, Maran en Kira tranen met tuiten toen zij Nieuw-Beijerland verruilden voor het Franse Lot-et-Garonne. De boerencamping die ze overnamen moest op de schop en plaatsmaken voor een luxe camping. Dan gebeurt er een wonder: Don, die al 15 jaar in een rolstoel zit, krijgt weer gevoel in zijn benen. En die rent hij, samen met Brigitte, niet veel later onder zijn lijf vandaan wanneer ze in het drukke hoogseizoen voor het eerst open gaan. 

Nu, acht jaar later, draait de camping nog steeds op volle toeren. Alsof Don en Brigitte het nog niet druk genoeg hebben, vinden ze het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ze kopen een eeuwenoude abdij die ze willen omtoveren tot gastenverblijf. Maar de verbouwing blijkt groter dan gedacht. Terwijl de camping alweer opent voor een nieuw seizoen, begint de tijd te tikken om de abdij af te maken. Don en Brigitte werken zich een slag in de rondte om hun eerste bruidsgasten een onvergetelijk verblijf te kunnen garanderen...

AVROTROS

AVROTROS

AVROTROS

AVROTROS

AVROTROS

Familie Freeling

Vijf jaar geleden vertrokken Myron, Dora en hun zoons Qing en Ramses naar De Marken in Italië waar zij een vervallen boerderij met een lap grond kochten. Binnen zes maanden moest er een volledige camping met staanplaatsen, tenten en sanitairgebouw verrijzen. Terwijl Myron de verbouwing op zich neemt, blijft Dora in Nederland om geld te verdienen. Het fysieke contact wordt gemist, en Dora besluit de officiële overstap te nemen. Als dan het hoogseizoen losbarst, is de camping bij lange na niet af... 

Maar nu, vier jaar later, hebben Dora en Myron helemaal hun draai gevonden. De camping heeft een ware metamorfose ondergaan en het stel draait succesvolle hoogseizoenen waarbij ze alles uit de kast trekken om ouders en kinderen te vermaken. Maar waar het bedrijf stabieler is dan ooit, heeft de relatie een ware beproeving moeten doorstaan. Is de Italiaanse droom uitgekomen of blijken dromen toch bedrog?

AVROTROS

AVROTROS

AVROTROS

AVROTROS

AVROTROS

Uitzending donderdag 19 oktober 2023, 20.30 uur op NPO 1 (vooruitkijken op NPO Plus, terugkijken op NPO Start).

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading