AVROTROS
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek

Familie De Jong verzet bergen voor hun droom in Karinthië

Familie de Jong vertrekt naar Oostenrijk om hun droom na te jagen. Hier willen Arjen en Christine een plek creëren waar hun gasten kennis kunnen maken met de bergsport zoals mountainbiken, skiën of hiken.

  1. Afleveringen Ik Vertrek
  2. Ik Vertrek

Uitzending dinsdag 5 maart 2024 om 20.35 uur op NPO 1 (vooruitkijken op NPO Plus)

Gedreven door hun passie voor de bergen en wintersport, zien Arjen en Christine, beiden 37 jaar oud, in Karinthië de perfecte setting voor hun nieuwe leven samen met hun dochters Fleur (7) en Maud (4).  

Deze regio, beroemd om zijn majestueuze berglandschappen, biedt een schat aan activiteiten voor bergsport van mountainbiken en skiën tot wandelen, er is altijd iets te beleven. 

In Egg bei Hermagor hebben ze een oude boerderij gekocht dat moet worden verbouwd tot een bloeiend appartementencomplex, compleet met camperplaatsen...  

“Soms moet je dingen doen, die je moet doen”
Arjen
AVROTROS

Het gekochte pand

AVROTROS

Gang boven

AVROTROS

Inclusief inventaris

AVROTROS

Stoppenkast

Ondanks een krap renovatiebudget van 80.000 euro, zijn ze vastberaden om hun plannen te realiseren. Met een doe-het-zelf mentaliteit starten ze enthousiast met de verbouwing, terwijl ze wachten op de noodzakelijke vergunningen voor de buitentrap. 

Maar met het verstrijken van de tijd beginnen hun plannen om voor het zomerseizoen te openen, als sneeuw voor de zon te verdwijnen... 

    Uitzending 5 maart 2024

    Familie De Jong op avontuur in Oostenrijk

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading