Ik Vertrek Familie Mentink
Ik VertrekIk Vertrek
Ik VertrekIk Vertrek

Familie Mentink verbouwt een enorm Frans chateau

Donderdag 28 september 2023 volgen we het avontuur van Thomas, Pauline en hun zoontje Otis. Met goedgevulde koffers vertrekken ze richting het Franse platteland.

  1. Ik Vertrek
  2. Afleveringen Ik Vertrek

Voor Thomas (34) en Pauline (31) is emigreren geen langgekoesterde droom. Toch leek het ze altijd leuk om een B&B te hebben, maar ze hadden nooit een concreet idee waar dit zou moeten zijn. Totdat zich een enorm chateau met talloze kamers aandient in het Franse Melay. Ze pakken hun koffers in, een vrachtwagen vol gloednieuwe kasteelmeubels en vertrekken samen met baby Otis richting een nieuw avontuur. 

Iv Familie Mentink Chateau

Chateau in Melay

Iv Familie Mentink Kamer Voor Verbouwing

Kamers voor de verbouwing

Iv Familie Mentink Thomas Klussen

Thomas aan het klussen

Iv Familie Mentink Otis

Otis

Iv Familie Mentink Pauline Klussen

Pauline aan het klussen

Alle ballen hooghouden

Al gauw komen Thomas en Pauline erachter dat de inventaris waar ze veel geld voor hebben betaald, niet in orde is. Ondanks deze teleurstelling storten ze zich vol goede moed op de vernieuwing van het chateau. Thomas is chef verbouwing, Pauline chef styling en inrichting.

Ze gaan voortvarend aan de slag, maar het budget krimpt en dat terwijl Otis groeit en meer aandacht vereist. Thomas en Pauline proberen alle ballen hoog te houden, maar ondertussen komt de deadline van hun grote opening steeds dichterbij...

Uitzending donderdag 28 september 2023, 20.30 uur op NPO 1. (vooruitkijken op NPO Plus, terugkijken op NPO Start)

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading